Bachelor in financiƫn

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in financiën

University of Montana

De financiële curriculum is ontworpen om studenten uit te rusten met een uitgebreide stichting in het financieel beheer, de financiële markten en investeringen. Studenten zullen ervaring op effectieve besluitvorming te krijgen, het uitvoeren van complexe analyses, deskundig financieel advies, en gebruik te maken van de huidige technologische hulpmiddelen en gegevensbronnen. Een financiële graad kan leiden tot een spannende carrière in de Banking, Investment Banking, Financial Services, Financial Planning, Corporate Finance, Economie of International Finance.

BFIN 205 - Persoonlijke Financiële Planning en Investeringen Open voor alle UM-studenten; de cursus is specifiek ontwikkeld om studenten die geen grote financiële kennis die nodig is om persoonlijke financiële beslissingen te behandelen machtigen - voor het leven. Er zijn geen vereisten voor deze cursus. BFIN 205 is ontworpen om studenten te begeleiden door de centrale concepten van de financiële beslissingen van het leven - van persoonlijke budgettering aan het investeren. De studenten leren hoe de financiële situatie en investeringsmogelijkheden te analyseren. De cursus biedt fundamentele kennis over het beheer van de financiën en het maken van slimme beslissingen en is goedgekeurd als een Social Science keuzevak.

Mission Statement: Accounting Studies

De boekhoudkundige programma's voor te bereiden ethisch bewust beslissers met effectieve analytische en kwalitatieve zakelijke kennis en vaardigheden om boekhoudkundige professionals in de regio en daarbuiten geworden. We committeren aan onderwijs van hoge kwaliteit en de toepassing van wetenschap naar de beroepspraktijk, pedagogie, en theorie op het gebied van professionele boekhouding te verbeteren.

De undergraduate boekhoudprogramma is toegewijd aan het voorbereiden van studenten om de boekhouding en zakelijke kennis toe te passen in organisaties.

assessment Outcomes

  • We zullen professionaliteit te promoten.
  • We zullen technisch bekwaam en ethisch geaard nieuwe professionals te produceren.
  • We zullen de communicatie en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor professionele functies studenten te ontwikkelen.
  • We zullen actief communiceren met de stand van de professionele boekhouding gemeenschap.
  • We zullen het accountantsberoep te bevorderen door het uitvoeren van wetenschap en executive training.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan