Bachelor in Financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het toenemende belang van investeringen en de groeiende complexiteit van financiële diensten hebben geleid tot een grotere vraag naar financiële professionals. Universiteit van Tampa financiële majors leren hoe ze geld kunnen beheren op gebieden zoals investeringen, bedrijfsfinanciering, internationaal financieel beheer en financiële instellingen en markten.

De financiële opleiding biedt instructie op alle gebieden van het bedrijfsleven door middel van cursussen in de boekhouding, managementstatistieken, computerinformatiesystemen, economie, marketing en management. Dit wordt gecombineerd met hedendaagse studies in managementfinanciering, investeringen, financiële instellingen en internationale financiering.

Studenten van de financiële graad zijn voorbereid op een loopbaan in commercieel bankieren, individuele en institutionele investeringen, financiële dienstverlening, particuliere industrie en overheid. De financieringsvolgorde van UT is ook een goede voorbereiding op de aanduidingen CFA (Chartered Financial Analyst) of CFP (Certified Financial Planner).

Studenten kunnen deelnemen aan het Bailey Student Investment Fund. Het fonds is geïnitieerd met een $ 100.000-schenking van kapitaal die wordt beheerd door de studenten die de cursus Toegepast beleggingsbeheer volgen (FIN 415). Het programma biedt ook de mogelijkheid om Bloomberg-gecertificeerd te worden.

Naast het fulltime dagprogramma kunnen studenten 's nachts de Bachelor of Science in Finance parttime behalen via het Continuing Studies-programma van de UT.

Een Minor in Finance kan elke opleiding aan de UT aanvullen. Financieel management is cruciaal voor succes, en niet alleen in de bedrijfsomgeving. Wetenschappers, ingenieurs, maatschappelijke leiders, non-profitmanagers, leraren en vele anderen hebben begrip en vaardigheden voor financieel management nodig om hun middelen optimaal te benutten.

Wat zal je leren?

UT financiële majors leren hoe ze financiële middelen en investeringen kunnen analyseren en beheren. Het programma biedt instructie op alle gebieden van het bedrijfsleven door middel van cursussen in boekhouding, managementstatistieken, managementinformatiesystemen, economie, marketing en management. Dit wordt gecombineerd met hedendaagse studies in managementfinanciering, investeringen, financiële instellingen, internationale financiering, ondernemingsfinanciering en meer.

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Toepassing van boekhoudprincipes en -technieken op financiële analyses
 • Doel van financiële markten en hun rol in de managementfinancieringsfunctie
 • Waardering van bedrijven en effecten
 • Hoe geschikte portfoliostrategieën te formuleren voor individuele en institutionele beleggers
 • Ethische besluitvorming in financiën
 • Factoren die de kapitaalkosten van een bedrijf beïnvloeden
 • Hoe het werkkapitaalbeleid van een organisatie te evalueren

Internationale bedrijven en financiële majors profiteren van het voordeel van diepgaande studie in financiën in combinatie met een interdisciplinair wereldwijd perspectief, waaronder taalvaardigheid, cultureel bewustzijn en ervaring in het buitenland.

Een minor in financiën kan elke opleiding aanvullen. Wetenschappers, maatschappelijke leiders, non-profit managers, leraren en vele anderen hebben vaardigheden op het gebied van financieel beheer nodig om hun middelen optimaal te benutten.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Praktische ervaring

Toegepaste projecten brengen de echte wereld in de klas door studentinteracties aan te moedigen bij het beheer van investeringsportefeuilles en zakelijke financiële beslissingen.

Het Bailey Student Investment Fund is een voorbeeld van mogelijkheden voor ervaringsonderwijs in het financiële curriculum. Het fonds wordt beheerd door een klasse niet-gegradueerde studenten die specifieke effecten analyseren en alle investeringsbeslissingen nemen. Het fonds begon ongeveer 10 jaar geleden met $ 100.000 en werd onlangs gewaardeerd op $ 180.000.

Stages en andere praktische projecten profiteren van de status van Tampa als een regionaal centrum voor bedrijven en financiën, waardoor studenten toegang krijgen tot financiële instellingen zoals Citi, PwC, T. Rowe Price en Raymond James Financial Services die belangrijke lokale activiteiten hebben.

Studenten communiceren ook met het bedrijfsleven via in-class consultingprojecten, professionele gastsprekers, excursies en internationale programma's.

Training met technologie

Financiële studenten hebben niet alleen directe toegang tot deskundige hoogleraren met praktische expertise, maar leren ook de meest actuele technologie te gebruiken, waaronder de compustat-database van SAP, de Crystal Ball-simulatiesoftware van Oracle en de professionele dataterminal van Bloomberg. De hightech handelsruimte van de UT biedt studenten praktische ervaring in investeringsbeheer. Training met technologie geeft studenten een voorsprong op de concurrentie ten opzichte van andere sollicitanten in de branche.

Wat kunt u doen met deze majoor?

De financiële sector biedt uitdagende, diverse en lucratieve carrièremogelijkheden voor zelfgemotiveerde, ijverige kandidaten.

Verandering is constant op het gebied van financiën en vereist voortdurende opleiding in technologie, overheidsvoorschriften en de globalisering van de markt.

Het toenemende belang van financieel beheer en de groeiende complexiteit van investeringen en financiële diensten hebben geleid tot een grotere vraag naar professionals in bedrijfsfinanciën. Financiële studenten zijn voorbereid op een carrière op gebieden als commercieel bankieren, makelaardij, individuele en institutionele investeringen, verzekeringen, financiële analyse en planning, portefeuillebeheer en meer.

Voorbeelden van functietitels zijn:

 • Financieel directeur
 • Financieel analist
 • Financieel adviseur
 • Commercial Banker
 • Retail Banker
 • Budget analist
 • Medewerker financiële diensten

Veel afgestudeerden in financiën gaan verder met hun opleiding via UT-afgestudeerdenprogramma's en verdienen de MS in Finance of de MBA (die een concentratie in financiën biedt) om meer expertise te ontwikkelen op gebieden zoals bedrijfsfinanciën, beheer van beleggingsportefeuilles, financiële markten en internationale financiën . Anderen nemen deel aan universiteiten in het hele land, waaronder de Universiteit van Florida, Georgetown University, Colorado School of Mines, Southern New Hampshire University en Brooklyn College.

De financiële graad van de UT is een goede voorbereiding op het Chartered Financial Analyst (CFA) examen. De CFA-aanduiding is het meest gerespecteerde beleggingsreferentie ter wereld, door werkgevers erkend als de definitieve norm voor het meten van de competentie, integriteit en toewijding van beleggingsprofessionals. Sommige afgestudeerden streven met succes naar de Certified Financial Planner (CFP) -certificering, de erkende standaard van uitmuntendheid voor competente en ethische persoonlijke financiële planning.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited