Bachelor In Forensisch Onderzoek

West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor In Forensisch Onderzoek

West Virginia University

Forensische wetenschap programma van wisselende kwaliteit verschijnen bij veel instellingen. Hoe bepaal je wat goed voor u is? Waarom zou u WVU overwegen? Het is een individuele beslissing op basis van een groot aantal factoren, maar sommige dingen die je moet weten over WVU ...

Geaccrediteerde programma's zoals de onze moeten strenge normen in onze lessen, structuur, faciliteiten, en de faculteit kwalificaties voldoen. Een diploma van een geaccrediteerde instelling een belangrijke plaats inneemt in de forensische wetenschap gemeenschap en dat zal steeds belangrijker worden naarmate het aantal forensische wetenschap afgestudeerden op de arbeidsmarkt. Ons programma is het naderen van de tien jaar oude merk en was één van de eerste geaccrediteerde programma's in de natie.

We maken gebruik van full-time faculteit met echte forensische ervaring, professoren wiens enige taak is om hun kennis en ervaring doorgeven aan de volgende generatie van de forensische leiders.

Al onze studenten vullen een strenge, 420 uur zomer stages op locaties zoals de Verenigde Staten Secret Service, de staat en lokale politie-instanties en laboratoria, en forensische laboratoria landelijk. Werken met studenten, organiseren we de stages, controleren op de vooruitgang, en te verzekeren dat de ervaring helpt u rijpen van een student om een ​​forensisch professional. Veel studenten hun eerste baan te krijgen dan ook tengevolge van hun stage, hetzij direct of indirect.

Na het afstuderen van de Forensische en Investigative Science Program, zullen de studenten in staat om:

  • Neem data gegenereerd tijdens een forensisch onderzoek en voor te bereiden voor berechting. Studenten moeten in staat zijn om te getuigen van de interpretatie van het bewijs.
  • Aantonen competentie in het verzamelen, verwerken, analyses, en de evaluatie van bewijs.
  • Presenteer een portefeuille met inbegrip van hun CV, certificering vormen, stage-ervaringen, en alle andere leer- ervaringen die ze hebben bereikt.
  • Blijk geven van hun toepassing van kennis en vaardigheden in een professionele omgeving, dat zij door hun stage-ervaring hebben opgedaan.

Het is je opleiding. Het is je carrière. Doe je huiswerk en kies het juiste programma voor u. Het selecteren van een universiteit is een familie beslissing die jaren van financiële en emotionele steun en inzet vertegenwoordigt. Wij zijn blij met vragen van aspirant-studenten, ouders en families over ons programma, docenten en faciliteiten. Voel je vrij om ons te contacteren met eventuele andere vragen die u heeft over het programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Morgantown, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan