Bachelor in geavanceerde technologie

Florida Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in geavanceerde technologie

Florida Polytechnic University

Advanced Technology

De wereld van vandaag is een bedrade wereld. Een hands-on inzicht in de huidige en zich ontwikkelende technologieën en de strategie en vaardigheden om ze uit te voeren worden steeds een van de meest gewilde vaardigheden van werkgevers vandaag. Zie hieronder voor de concentraties van de studie binnen een Advanced Technology graad.

BIG DATA ANALYTICS

Big Data Analytics is de discipline van het toepassen van geavanceerde analytische technieken om datasets van extreme omvang, diversiteit en complexiteit. Met de komst van sociale media en de digitalisering van elk type van informatie die denkbaar is, is de aanwezigheid van Big Data in de industrie exponentieel.

CLOUD VIRTUALISATIE

Cloud virtualisatie is een krachtige nieuwe veld in de informatietechnologie dat is het creëren van een grote paradigma verschuiving in alle bedrijfstakken. Door gebruikers on-demand toegang tot een pool van IT-diensten op "de cloud", virtualisatie kunnen organisaties drastisch verminderen berekenen kosten, terwijl het optimaliseren van de prestaties.

Health Informatics

Medische informatica is een snel groeiende discipline die gezondheidszorg management en informatica combineert om de patiëntenzorg te verbeteren. Het verwerven en analyseren van gezondheid en biomedische gegevens helpt bij het voorkomen van medische fouten, het bijhouden van de ziekte, het evalueren van de kwaliteit van de ziekenhuizen, en te bespoedigen klinisch onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan