Bachelor in geospatiale technologie├źn

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in geospatiale technologieën

Aquinas College

Aquinas College biedt een nieuwe concentratie in de Geografie van Geospatiale Technologieën. Deze nieuwe concentratie zal studenten dienen die een sterke interesse hebben in de huidige technologieën. Met deze concentratie in Geospatial Technologies Aquinas biedt studenten een sterke weg naar de STEM carrière van computer cartografie, geografische informatiesystemen en remote sensing. Ook de toevoeging van een nieuwe lagere cursus (Geospatial Analysis) biedt studenten de gelegenheid om vroeg in hun tijd een aantal thema's in geospatiale analyse te onderzoeken in Aquinas. Geen andere universiteit of universiteit in de regio biedt zo'n cursus aan.

De Geospatial Technologies Concentration omvat een unieke reeks cursussen die zijn ontworpen om studenten een opleiding te verschaffen die technische vaardigheden omvat die door de industrie en overheidsinstanties op lokaal, nationaal en nationaal niveau worden geëist. Vacatures zijn posities als cartografen, GIS technici, of geospatiale analisten, die allemaal in de komende tien jaar zullen blijven groeien. De gegevens van de Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken 2015 voor Cartographers en Photogrammetrists onthullen dat de vooruitzichten van de banengroei op 29% landelijk en 18% lokaal in Michigan liggen.

Volgens het Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken van 2016, in Michigan, is het verwachte salarisbereik voor Cartographer / Photogrammetrists ongeveer $ 42.000- $ 94.000. Het salarisbereik voor Computer Occupations bedraagt ​​ongeveer $ 38.000- $ 122.000. Daarnaast identificeert het O * NET Resource Center Cartographers en Photogrammetrists als een carrière met een "Bright Outlook" en de Geospatial Technologies als een "Bright Outlook: New and Emerging Occupation".

Studenten die deze nieuwe concentratie afronden zullen:

  • Heb een theoretisch en toegepast begrip van geospatiale technologieën
  • Wees voorbereid op entry level posities in GIS, cartografie en remote sensing
  • Wees uitgerust om op het afgestudeerde niveau studies in geospatiale technologieën voort te zetten
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates