Bachelor in grafisch ontwerp voor e-commerce

University of Jamestown

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in grafisch ontwerp voor e-commerce

University of Jamestown

Het grafische ontwerp van de universiteit van Jamestown voor het e-commerce curriculum biedt de theorie en vaardigheden die studenten nodig hebben voor een carrière in grafisch ontwerp, evenals het verschaffen van de liberale kunstachtergrond die werkgevers zoeken.

Grafisch ontwerp voor e-commerce Major

Het grafisch ontwerp voor e-commerce hoofd aan de universiteit van Jamestown wordt aangeboden door de afdeling computerwetenschappen en technologie met hulp van de kunstafdeling, afdeling bedrijfsvoering en afdeling communicatiekunst. Deze unieke combinatie van cursussen op het gebied van beeldende kunst, communicatie, marketing en computertechnologie is zeer nodig om de huidige bedrijfsvoering te helpen. Dit hoofdvak wordt aangeboden voor studenten wier belangen en toekomstige inspanningen de creatie of implementatie van computer ontwikkelde visuele communicatie kunnen betrekken. Graden in grafisch ontwerp voor e-commerce leiden tot banen in commerciële kunst, website ontwikkeling en management, illustratie, reclame, marketing en communicatie. In ons unieke programma zal u:

Leer de basis van goed ontwerp, waaronder de manier waarop type en afbeeldingen gebruikt worden om visuele verklaringen te maken. Of u nu in print of multimedia wilt werken, leert u de vooraanstaande computerprogramma's die elke grafische ontwerper vandaag nodig heeft, te gebruiken.

Leer marketingvaardigheden die u toelaten om een ​​omgeving te creëren waar uw ultieme leveringsdoelstellingen worden ondersteund door marktonderzoek, ontwerp en onderhoud in elk aspect van de organisatie om aan uw behoeften van uw doelgroep te voldoen.

Leer de nodige communicatievaardigheden om een ​​overtuigend argument te combineren met het juiste medium om uw bericht effectief te leveren.

Onderscheidingen van de Universiteit van Jamestown Graphic Design voor e-commerce programma omvatten:

  • Computer lessen gegeven in de Unruh en Sheldon Center-state-of-art voor Business and Technology
  • Kleine klassen met de focus op excellentie in het onderwijs en het leren van studenten
  • Belangrijke kansen voor internationale studie, praktijkervaring en co-curriculaire activiteiten

Bewezen Succes

  • Studenten scoren regelmatig in de top drie in academische zakelijke en computerwetenschappen wedstrijden op zowel staats als nationaal Phi Beta Lambda Leadership Conferences
  • 98% gemiddelde plaatsing geval binnen zes maanden na het afstuderen voor recente afstuderen senioren
  • Tal van werkgevers, zoals Microsoft en UTC Aerospace Systems, herhaaldelijk huren Universiteit van Jamestown afgestudeerden
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
20,758 USD
Locations
Verenigde Staten - Jamestown, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates