Bachelor In Graphic Design

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Graphic Design

Kadir Has University

Graphic Design is een ontwerp veld dat visuals en geschriften om organiseert om visueel te communiceren en een boodschap aan een doelgroep. Om deze communicatie mogelijk te maken, worden de studenten opgeleid om logo's, posters, billboards, verpakkingen, boeken en tijdschriften, 3D-modellen te ontwerpen en ze studeren concentratiegebieden zoals typografie, computer, fotografie, illustratie.

De afdeling Graphic Design volgt een educatief programma waarmee de aspirant-ontwerp student aan een visuele probleem op te lossen met een hedendaags gezichtspunt, met behulp van een breed scala aan technologieën. De opvoeding verloopt via verschillende projecten in elk semester. Eerst worden de projecten toegelicht aan studenten theoretisch. Vervolgens worden de toepassingen die zijn gemaakt in computerlokalen en studio's. Tot slot, de projecten en de studio werken op te nemen gebieden zoals communicatie ontwerp, illustratie, computer graphics, en de presentatie. Het belangrijkste doel van het Graphic Design-programma is het creatieve en ruimhartige jonge ontwerpers voor communicatie en multi media design te leiden en professionele normen in ontwerp en productie te bereiken. Om dit doel te bereiken, krijgen de studenten ook cursussen in kunst en cultuur en worden aangemoedigd om stage bij reclamebureaus.

Werkgelegenheid

Studenten die afstuderen van de afdeling Grafisch Ontwerpen als creatieve en moderne grafisch ontwerper, uitgerust met de nodige vaardigheden om te werken in reclamebureaus, grafische kunst studio's, publiceren en uitzenden stevig.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan