Bachelor In Graphic Design

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Graphic Design

Colby-Sawyer College

Bachelor in grafisch ontwerp

Spreek in tinten, contouren, illustraties en afbeeldingen

Kweek je creatieve passie, je wens om mensen te verplaatsen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp.

Visueel communiceren ideeën die inspireren, informeren en boeien door te leren hoe u concepten, onderzoeken, schrijven, bewerken, kritiseren, samenwerken en vragen stelt. Selecteer ons BA programma voor uitgebreide ontwerpkennis met de flexibiliteit om beroepen buiten het vak te verkennen of het BFA programma te kiezen als u een carrière als grafisch ontwerper wil volgen. De minor in grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met elk studieprogramma om een ​​ruim begrip van ontwerpconcepten en -praktijken toe te voegen.

Ontwerp een succesvolle toekomst

Het grafische ontwerp curriculum van Colby-Sawyer combineert het creatieve proces, de praktijk en de theorie met professionele voorbereiding. Kansen om naast talentvolle faculteit- en gastontwerpers te leren, een vereiste stage en tentoonstellingervaring in onze campusgalerie verbeteren uw leer, terwijl u een dynamisch CV en portfolio ontwikkelt.

Bezoeken aan designstudio's, afdrukken van productielocaties, grote galeries en musea brengen je dicht bij het ontwerpproces, terwijl gastcolleges en tentoonstellingen beroemde, opkomende en opvallende nationale en internationale ontwerpers en artiesten rechtstreeks bij je brengen.

Partnerschappen met klanten van buiten- en buitenkampus bieden kansen om potentiële werkgevers te imponeren met uw groeiende verzameling logos en andere visuele branding ontwerpen.

Uw Capstone-project, een culminatie van uw ontwerpwerk bij Colby-Sawyer, dient als uw professionele portefeuille als u afstudeert.

Een minor in grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met elk studieprogramma. Voor volledige informatie over kleine eisen en cursusaanbiedingen, verwijzen wij u naar de universiteitscatalogus.

Express jezelf buiten het klaslokaal

Verbind met anderen die geïnteresseerd zijn in creatieve expressie door deel te nemen aan een studentenclub of organisatie die zich richt op de visuele en podiumkunsten. Maak je stage debuut met de Colby-Sawyer Players, jam uit met Vocally Charged a Capella groep of ruil grote ideeën met andere artiesten in het Guild of Artistic Thinkers (GOAT).

Een heldere toekomst wacht

Levendige carrièremogelijkheden wachten op u in de kunst. Stel jezelf voor als een professionele kunstenaar, ontwerper, curator, conservationist, conservationist, opvoeder of afgestudeerde student. De opties zijn oneindig en briljant.

Stages Stel het podium in

Bouw je CV en portfolio met een vereiste stage die professionele ervaring oplevert. Kies een kans die uw carriere doelen aanvult met de steun van een faculteits sponsor. Van musea en kunstcentra tot reclamebureaus, uitgeverijen en designstudios, is uw creatieve toekomst in uw handen en we zijn er om te helpen.

Pak het gordijn op uw carrière

U onderzoekt en verzamelt bewijs voordat u creëert - tegelijkertijd abstracte ideeën verwerken en problemen uit een verscheidenheid aan perspectieven onderzoekt. Hierdoor ontwikkelt u vanzelfsprekend kritisch denken, probleemoplossing en beslissingsvaardigheden. Dit talent voor het maken van doordachte oplossingen maakt u een voordeel voor werkgevers in allerlei industrieën.

Als afgestudeerde heb je de flexibiliteit om een ​​traditionele vakgerelateerde carrière als leraar, kunsttherapeut, galeriehouder, onafhankelijke kunstenaar, antiekdeskundige, fotograaf of ontwerper te volgen of buiten de norm te gaan, zoals sommige afgestudeerden hebben gekozen Succesvolle restaurateurs die creëren in de culinaire kunst, beleggingsbankiers, computertechnologen en geregistreerde zorgverleners.

Een andere school van gedachten

Verfijn of uitbreid de creatieve talenten die u bij Colby-Sawyer heeft ontwikkeld door een MFA of een andere geavanceerde diploma in beeldende kunst, grafisch ontwerp of kunstonderwijs te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates