Bachelor in handel in bedrijfsinnovatie en ondernemerschap

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Bij AFDA erkennen we de noodzaak van een unieke opleiding voor een loopbaan in de creatieve economie. In 2015 hebben we de AFDA School of Business Innovation & Technology aangekondigd; een nieuwe stroom gericht op de snelle veranderingen in business en technologie en die afgestudeerden beter zullen voorbereiden op toekomstige kansen.

De School of Business Innovation & Technology is ontworpen om jonge creatievelingen, ondernemers en technisch onderlegde afgestudeerden te trainen in het omgaan met disruptieve mogelijkheden die de manier waarop we zaken doen en de kansen in de wereld van vandaag blijven veranderen.

In de BCom-graad leren studenten om:

 • Begrijp de markt voor nieuwe technologie gebaseerde start-up bedrijven in de creatieve, media en andere industrieën.
 • Begrijpen hoe bedrijven op het gebied van nieuwe technologieën-functie.
 • Begrijpen hoe nieuwe technologieën te gebruiken in storend manieren om een ​​voet aan de grond te krijgen in de markt en om te concurreren op nieuwe niveaus in de creatieve industrie in de sectoren media, sport en entertainment.
 • Begrijpen hoe u met geld moet omgaan om de financiële stabiliteit van hun startende onderneming te waarborgen
 • Begrijp marketing om ervoor te zorgen dat hun business idee van de vereiste markten bereikt.
 • Alle AFDA-programma's integreren op verschillende punten in het curriculum met elkaar. Neem contact op met je dichtstbijzijnde campus om een ​​consult te boeken bij de Head of School, BCom-docent of een lid van het rekruteringsteam om de details van het curriculum te bespreken.

Vereisten

ONDERGRADUDE BACHELAAR GEDREVEN

TOEGANG TOT HET EERSTE JAAR

 • Nationaal Senior Certificaat (Zuid-Afrikaanse graad 12 / Matric) met goedkeuring voor toelating tot een bachelordiploma.
 • Je kunt een AFDA Undergraduate-diploma behalen als je met succes een cursus AFDA Higher Certificate hebt afgerond.
 • Het National Skills Certificate / National Certificate (Vocational) (NCV) op NQF niveau 4 met 3 fundamentele onderwerpen (inclusief Engels) boven 60% en 4 beroepsonderwerpen boven 70%.
 • Een technisch N5-certificaat met 4 vakken doorgegeven op N5-niveau incl. Wiskunde en Engels.
 • De ACE School of Tomorrow (Accelerated Christian Education) op een prestatieniveau vergelijkbaar met vrijstelling voor vrouwen.
 • Als u geen vrijstelling voor het vrij beroep hebt, maar het eerste jaar van een geaccrediteerd programma hebt behaald op NQF 6 of 7 (eerste jaar van een diploma of graad).
 • Als u geen van bovenstaande hebt, kunt u zich mogelijk kwalificeren om het AFDA-toelatingsexamen af ​​te ronden en door te gaan - ga naar Vereisten voor meer informatie of neem contact op met uw dichtstbijzijnde AFDA-campus voor meer informatie.
 • Als u geen vrijstelling voor een persoon hebt, maar 23 jaar of ouder bent, kunt u een vrijstelling aanvragen om een ​​graad te studeren bij AFDA bij HESA. Zie hun website> Je kunt ook het toelatingsexamen doen - ga naar Vereisten voor meer informatie.
 • Neem contact op met uw dichtstbijzijnde AFDA-campus voor meer informatie

Core Course

Net als de Bachelor of Arts-graad aan de AFDA, zijn de kerncursusmodules voor de BCOM- en BCT-graden van de AFDA School of Business and Innovation een unieke en vooruitstrevende aanpak om om te gaan met de enorme hoeveelheid kennis en theorieën die tegenwoordig beschikbaar zijn. Wat nog belangrijker is, het is een benadering van leren die is ontworpen om innovatief, conceptueel en perceptueel denken te stimuleren; door dit te doen, kunnen studenten bestaande kennis modelleren en afstemmen op hun geïntegreerde productie-uitkomsten. Gedeelde productieprojecten, teamgerichte uitkomsten en evaluatiewerkzaamheden als de 'lijm' tussen verschillende graden en disciplines. Studenten uit verschillende disciplines integreren en delen creativiteit en innovatie op een netwerkgerichte, concrete, op resultaten gebaseerde manier.

De kerncursus loopt over de 3 jaar in de BCom en omvat de volgende 5 componenten:

 1. Beoordeling van de dissipatie van een waardestroom
 2. Bepalen marktbehoefte voor de afnemende waardestroom
 3. Het ontstaan ​​van een duurzaam bedrijfsmodel
 4. Merk- en product- / serviceaanvragen opstellen
 5. Zakelijke presentatie en effectieve leveringscontrole

Disciplines

Er zijn vier verplichte disciplines (specialisatiegebieden) in het eerste jaar van de BCom. Vanaf het tweede jaar, zal de student twee disciplines nastreven op basis van hun geschiktheid en tegen het derde jaar, de student zou major in een van die disciplines:

 • Business Leadership
 • Marketing en verkoop
 • financiën
 • bedrijfsbeheer

Uitkomsten

EERSTE JAAR [ONTDEKKING]

 • 1e jaar gaat over het identificeren van een afnemende waarde in een bestaand product en het ontwikkelen van een bedrijfsconcept rond het genereren van inkomsten. bijv. Filmarchief of Talent Management en Exhibition-systeem.

TWEEDE JAAR [OPLEIDING]

 • Het tweede jaar gaat over online streamingplatforms en het genereren van inkomsten uit meeslepende ervaringen met behulp van Virtual Reality bij entertainmentevenementen.

DERDE JAAR [EXPERT / ONDERNEMER]

 • Het derde jaar omvat integratie met alle scholen van AFDA rond de evenementen van het Experimenteel en Afstuderen en het identificeren van waardemogelijkheden om te profiteren van de waarde van de producten die leiden naar en / of voor het festivalevenement.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AFDA was founded in 1994 by Garth Holmes, Bata Passchier and Deon Opperman.

AFDA was founded in 1994 by Garth Holmes, Bata Passchier and Deon Opperman. Lees Minder
Johannesburg , Kaapstad , Durban , Port Elizabeth , Gaborone + 4 Meer Minder