Bachelor in het algemeen kunsten (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het algemeen kunsten (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

DOELEN

 • Kennis van de methodologie en de geschiedenis van de taalkundige, filologische en literatuurwetenschap
 • Kennis van de literatuur, taalkunde, geschiedenis, aardrijkskunde en kunst uit de oudheid, de middeleeuwen en de huidige tijden
 • Geschreven en gesproken spreekvaardigheid in ten minste één EU-taal
 • De overname van de belangrijkste computervaardigheden.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

 • Professionele activiteiten en onderwijs in de publieke en private ondernemingen
 • De werkgelegenheid in de journalistiek en publiceren
 • Jobs in instellingen organiseren van culturele activiteiten of actief zijn op het gebied van behoud en exploitatie van het cultureel erfgoed.

CURRICULA

 • Europese literatuur
 • Mode, Kunst, Visual Cultures
 • Beeldende Kunst, Media en Visual Cultures
 • geschiedenis
 • Filologie en onderwijs

ENTRY PROEVEN

Er is geen selectie test voor de inschrijving in de loop, maar er is een test om de student oorspronkelijke niveau van de bevoegdheden vast te stellen.

Studenten in het eerste jaar van de opleiding in het algemeen Arts zijn vereist een niveau van vaardigheid in het Italiaanse taal en letterkunde, geschiedenis en algemene kennis te hebben bereikt.

Elk jaar worden binnenkomst proeven gehouden in september.

Diensten voor de opleiding

Toelating

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school.

On-line zelftests

Evaluatie tests zijn vrij beschikbaar op lijn op de universiteit de website van de volgende vreemde talen: Frans, Engels, Spaans en Duits, alsook tests voor het Latijn. Passen deze tests zorgt ervoor dat studenten het minimum taalkundige competenties die nodig zijn om vervolgens de Foreign Language tests waaruit blijkt dat hun kennis van de taal en volg de lessen over Latijnse Taal en Letterkunde, die een deel van hun studie Plan zijn.

Het overbruggen van cursussen

Het ministerie van Letteren en Wijsbegeerte biedt studenten een vooropleiding in de Latijnse taal om studenten te helpen met geen eerdere specifieke achtergrond in de taal om het noodzakelijke niveau van talenkennis te bereiken. Het biedt elementaire Latijn en is gericht op studenten die nog nooit van de taal hebben bestudeerd. De 60-uur durende cursus bestaat uit vier uur les per dag. Studenten met een basiskennis van de taal, maar die tijdens hun middelbare school opleiding heeft het niveau van vakbekwaamheid vereist krachtens de universiteit kan ook de Latijnse voorbereidende cursus niet bereiken. Alvorens te besluiten in te schrijven voor de cursus, moeten de leerlingen de relevante on-line zelftest nemen.

Studiebegeleiding

De afdeling biedt een tutoring dienst welke inhoudt dat het onderwijzend personeel, docenten en medestudenten. Het doel is om te helpen en te adviseren studenten bij hun studie. In het bijzonder wordt hulp gegeven aan nieuw ingeschreven studenten in de weken net voor de lessen beginnen en bijstand wordt gegeven met betrekking tot transfers van Vecchio ordinamento tot nuovo ordinamento, en van andere universiteiten of andere opleidingen. Advies wordt ook gegeven met betrekking tot de keuze van de specialisatie van de student en zijn studie en opleidingsprojecten.

opleiding

Diverse mogelijkheden worden geboden die gekoppeld zijn aan de student de opleiding en afstudeeronderwerp. Deze zijn het resultaat van een samenwerking tussen de universiteit en de ontvangende bedrijven of overheidsinstanties, die beide gericht zijn op de doelstellingen van de stagiair te identificeren, het plan van de activiteiten die moeten worden ondernomen door de stagiair (ondersteund en begeleid door de universitaire docenten en mentoren) en overzicht het eindresultaat.

Internationale relaties

Het ministerie heeft de samenwerking en internationale uitwisseling uitgevoerd met de universiteiten van Barcelona, ​​Perpignan, Genève, Leeds, Paris (Paris XII - Val de Marne) ...

Deze school biedt programma's in:
 • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan