Bachelor In Het Bank- En Verzekeringswezen

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Bank- En Verzekeringswezen

Kadir Has University

Banken en verzekeraars zijn de meest substantiële financiële instellingen van de hedendaagse vrije markteconomieën. Deze instellingen zorgen voor de financiering die door bedrijven en daarom hebben ze een sociale functie en de vele diensten die zij aanbieden in hun vakgebied. Onze afdeling bestaat uit twee aparte velden: bankieren en verzekeren. Banken zijn in principe instellingen die besparingen te verzamelen en geven leningen. Bovendien, zij zich bezighouden met bedrijven, zoals het overmaken van geld, het geven van brieven van garantie, accrediteren en buitenlandse handel financiering, waardoor valutatransacties, en beheren van portefeuilles. Op dit moment banken hebben ook begonnen met het maken van transacties, zoals optie, swap en futures. Banken zijn ook verdeeld in verschillende typen, afhankelijk van hun zakelijke gebied, zoals handel, investeringen en de ontwikkeling van banken. We weten dat het internationale bankwezen heeft een belangrijke rol in het proces van globalisering. Een bankier is iemand die is deskundig en expert over deze onderwerpen.

Verzekeringsmaatschappijen, aan de andere kant, bieden hun klanten met een verzekering in zeer verschillende gebieden. Er tal van verzekeringen soorten in ons dagelijks leven, zoals gezondheid, leven, verkeer, aardbeving, gewas, natuurramp, ongeval, etc. Verzekeringsmaatschappijen hebben ook een internationale dimensie met geruststelling toepassing als ze werken in een hiërarchische volgorde op het internationale platform. Een verzekeringsmakelaar is een professional die kennis en expert op alle verzekeringen transacties en de diensten. Ons curriculum omvat ook gemeenschappelijke vakken die nodig zijn voor zowel het bank- en verzekeringswezen. Steeds een specialist in slechts één van deze twee gebieden zal worden bereikt door middel van keuzevakken te bepalen en bood na het derde jaar.

Betekenis en toekomst van het vak

Banken en verzekeraars steeds functioneel en belangrijk. Het aantal medewerkers van de bank in 2008 gestegen tot 170.000 van 120.000 in het jaar 2002. Het aantal vertakkingen, anderzijds, verhoogd tot 9.000 van 6.100. Deze aantallen zullen waarschijnlijk toenemen veel meer afhankelijk van de economische ontwikkeling en daarmee de vraag van de sector naar gekwalificeerde medewerkers en specialisten zullen ook groeien. We kunnen ook zien dezelfde ontwikkeling in de verzekeringssector. Aantal bedrijven klom tot 62 in 2008 uit 55 in het jaar 2006. Aantal verzekeringsmaatschappij werknemers steeg naar 16.069 van 13.617 in dezelfde periode. Gekwalificeerde medewerkers en specialisten zijn ook nodig op dit gebied.

DOEL VAN DE DIENST

Het doel van de afdeling is om specialisten voorzien van toegepaste kennis met name in bankieren en verzekeren velden trainen. Onze aanpak is om onze afgestudeerden aan te passen aan de zakelijke omgeving, zelfs zonder enige werkervaring. Om deze reden, onze programma's richten zich op toegepast cursussen. Het doel van deze cursussen en toegepaste programma's die zorgvuldig werden bepaald door de afdeling Banking en Insurance is om studenten op de tentamens geopend door de Capital Market Board (SPK), banken en verzekeringsmaatschappijen te bereiden. Het is een bekend feit dat om te kunnen werken in het bankwezen, kapitaalmarkt en verzekeringsactiviteiten vanaf September 2009, moet men een afgestudeerde van een programma van 4 jaar hoger onderwijs en passeren de SPK specialist examens.

Werkterreinen

Gebieden van het werk niet alleen uit van deze, en onze afgestudeerden kunnen taken in alle ondernemingen, KMO's, en financiële instellingen vinden. De reden hiervoor is dat het onderwijs gegeven wordt bepaald als te voldoen aan de zakelijke onderwerpen van reële sector bedrijven en financiële instellingen.

In deze omstandigheden zal de afgestudeerden in staat zijn om inspectorship nemen bekwaamheidsexamens van alle banken en zij zullen het recht en de capaciteit om een ​​inspecteur in de publieke als private sector te zijn.

Onze faculteit

Onze faculteit bestaat uit deskundige en ervaren personeel in SAS. Bovendien, een ander belangrijk rijkdom van onze afdeling in termen van de faculteit is dat we profiteren van hooggekwalificeerde en ervaren academische leden van de Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen evenals Vocational School of Social Sciences van Kadir Has University. Een andere één van onze extra privileges over dit onderwerp is het feit dat we actief zal als gastheer en ervaren toegepast bank- en verzekeringswezen docenten als gast faculteit. Deze mensen, met ervaring in de toegepaste wetenschappen zal zeker uit te rusten onze studenten met de hoogste professionele praktische en toepassing vaardigheden, en zal een belangrijke bijdrage geleverd bij het bereiken van onze doelstellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan