Bachelor in het bankwezen en financiën (bsc)

Middlesex University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het bankwezen en financiën (bsc)

Middlesex University London

Bachelor in het Bank- en Financiewezen (BSc)

Onze BSc Banking and Finance graad heeft een zeer hoge banking component binnen en er is een directe toepassing van de economie te bankieren. U leert over operaties, strategie en regelgeving in deze dynamische sector. U zult specialistische kennis om een ​​management carrière binnen een financiële instelling na te streven te ontwikkelen.

Dankzij onze nabijheid van de City of London, hebben vorige studenten de kans om stage te ondernemen bij HM Treasury, Barclays, Merrill Lynch, en gespecialiseerde financiële prognoses bedrijven gehad. Sommige van onze afgestudeerden hebben direct na het voltooien van hun opleiding aan de Middlesex gegaan naar prestigieuze investeringsbanken zoals Morgan Stanley en Citigroup. 

Carrière


Onze economie afgestudeerden zijn zeer succesvol in het vinden van een goed betaalde baan geweest en hebben verkregen posities in de financiële, commerciële en publieke sector werken in banken, verzekeringen, investeringen, olie en farmaceutische bedrijven en overheidsinstellingen zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het gemiddelde salaris voor afgestudeerden in full-time werk van deze cursus is £ 24.000.

Voorbeelden van de soorten banen die afgestudeerden van de klasse van 2011-12 aan het doen zijn onder andere:

Accounts Assistant Finance Graduate Trainee, Trader, Banking Advisor en Business Partner, in organisaties, waaronder ETC Venues, FMC Technologies, Foreign Exchange Financiële, Halifax, IBM, Santander, TfL.

Toelatingseisen


We maken normaal aanbiedingen op een minimum van 280 UCAS tarief punten, plus GCSE wiskunde en Engels taal in rang C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Geavanceerd & Progression Diploma bij equivalente tarief. Toegang tot HE - Pass. Sollicitaties van kandidaten zonder diploma zijn welkom.

Eisen Engels taal

U moet bevoegd zijn in het Engels taal en we normaal gesproken Grade C GCSE of een gelijkwaardige kwalificatie. De meest voorkomende Engels taal eisen voor internationale studenten is IELTS 6.0 (met een minimum 5,5 in alle vier de onderdelen) of TOEFL internet gebaseerde 72 (met minstens 17 in het luisteren en schrijven, 20 in het spreken en 18 in het lezen).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
- Groot-Brittannië en de EU; £ 10.400 - Niet-EU-
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan