Bachelor In Het Basisonderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Basisonderwijs

Oral Roberts University

Het college van Education at ORU is toegewijd om de kans voor individuen reageren op de oproep van God te worden "getransformeerd professionele christelijke opvoeders." Het undergraduate onderwijs programma is ontworpen om de voorbereiding voor professionele publieke en private verantwoordelijkheden te bieden op het gebied van onderwijs in de hele wereld.

De College van Onderwijs beheert een gevarieerde en samenhangende lerarenopleiding programma ontworpen om gekwalificeerde leerkrachten op te leiden voor het basis-en middelbare scholen. De drie segmenten van de voorbereiding van de docent - algemeen onderwijs, gespecialiseerde gebied van onderwijs en beroepsonderwijs - worden geïntegreerd om afgestudeerden met een uitgebreide voorbereiding onderwijs te produceren. Elk licentiestatus gebied combineert cursussen van algemeen onderwijs, grote en beroepsonderwijs.

Alle studenten die willen grote in het onderwijs of een standaard lesbevoegdheid te verkrijgen moet worden toegelaten tot de Professional Education Program. Voor die studenten in de opleiding of op zoek naar een standaard lesbevoegdheid, toelating tot de opleiding is een voorwaarde voor goedkeuring van studenten leren. Onderwijs majors moeten worden toegelaten voordat zij 75 uur hebben afgerond in de richting van hun opleiding diploma.

In het basisonderwijs richten belangrijke studenten over de geschiedenis, filosofie, beroep, procedures en praktijken van de Amerikaanse onderwijs en hoe het zich verhoudt tot de sociale, politieke, religieuze en economische factoren. Ontdekken de leerlingen de huidige problemen in het basisonderwijs en de focus op bijbelse principes van het onderwijs.

Studenten kiezen het basisonderwijs belangrijk bij ORU verdienen een licentiestatus in het basisonderwijs en hebben de keuze uit drie concentratiegebieden: Engels als tweede taal, en vroegschoolse educatie of buitengewoon onderwijs milde tot matige handicap.

Basisonderwijs Cursusaanbod:

  • Lezen en taalkunde - Children's Literature en de Bibliotheek - Elementaire Reading Methoden met practicum - Literaire Assessment and Clinical Experience - Concentratie en Professional Education klassen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan