Bachelor in het bedrijfsleven, economie en management

Matej Bel University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het bedrijfsleven, economie en management

Matej Bel University

"Bedrijfseconomie en Management" (BEM) is het Engels equivalent van de opleiding "Ekonomika een manažment podniku" (in het Slowaaks). Vanaf het studiejaar 2005/2006, wordt dit programma in het Engels gegeven met volledige accreditatie volgens de Slowaakse wet.

De afgestudeerde van de bacheloropleiding "Bedrijfseconomie en Management" is in staat om het gebruik van de verworven kennis in de economie, kwantitatieve methoden, recht, management en marketing te maken. Hun kennis wordt uitgebreid in business planning, productie management, internationale handel, financiële analyse en ondernemerschap in kleine en middelgrote ondernemingen. Ze zijn ook getraind om vaardigheden in professionele communicatie in het Engels en praktische vaardigheden in de informatietechnologie te krijgen.

De afgestudeerden zijn ook in staat om tussenliggende problemen in de berekeningen, budgetten, plannen en organiseren van de bedrijfsprocessen op te lossen. Zij hebben kennis van elementaire bestuurlijke relaties in zakelijke functies en een solide basis om hun kennis toe te passen in het bijzonder in kleine en middelgrote bedrijven.

Aanvraagformulier

Gelieve, vul het daarvoor bestemde formulier in, ondertekenen het en voegen volgende documenten: - curriculum vitae - betaling van toegangsprijs en documenten van betaling - een fotokopie van het paspoort en de aanvragers uit EU-landen: - de middelbare school diploma (voor de studie van de Bachelor - eerst graad) of het certificaat van bachelordiploma (voor de studie van de Master - tweede graad) vertaald naar het Engels - notariële kopie Aanvragers uit landen buiten de EU: - de middelbare school diploma (voor de studie van de Bachelor - eerste graad) of het certificaat van bachelordiploma (voor studie Master - tweede graad) vertaald naar het Engels en SUPERLEGALIZED - het betekent comfirmed door het Ministerie van Onderwijs, Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Justitie en de Slowaakse ambassade.

Voor aanvragers uit de landen die het Verdrag inzake de vraag van Hoger Machtiging van Openbare Records Annulering in de Slowaakse Republiek van toepassing hebben geratificeerd, zal een speciaal certificaat (apostille) door de bevoegde autoriteit verleend voldoende zijn voor de goedkeuring van het onderwijs certificaat plausibiliteit zijn.

Gelieve alle documenten verzenden via:
31 maart 2017

Appliaction formulier met alle benodigde documenten heeft per post te sturen naar het volgende adres:
Faculteit der Economische Wetenschappen, Matej Bel universiteit
diana Hiadlovská
Studiedienst
Tajovského 10
975 90 Banská Bystrica
Slowakije

contactpersoon: Diana Hiadlovská - e-mail: diana.hiadlovska@umb.sk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Slowakije - Banská Bystrica, Banská Bystrica
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates