Bachelor In Het Bedrijfsleven

La Rochelle Education Group

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor In Het Bedrijfsleven

La Rochelle Education Group

Het Bachelor in Business-programma biedt studenten een solide basis in het bedrijfsleven, waardoor ze de fundamenten van management (marketing, boekhouding en financiën, human resources en bedrijfsstrategie) kunnen ontdekken. Bovendien kan het programma worden gepersonaliseerd om de doelstellingen en het project van elk van onze studenten weer te geven. Ze ontwikkelen met vertrouwen hun professioneel project en garanderen zo hun toekomstige inzetbaarheid.

De Bachelor in Business is een 3-jarig algemeen bedrijfsmanagementprogramma , open voor studenten die zijn afgestudeerd aan de middelbare school of internationale equivalent. Toelating gebeurt via een selectieve ingangstest. De cursus is een bachelordiploma op het gebied van business, sales en marketing management en is bedoeld om studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven in zowel Frankrijk als in het buitenland. Het fungeert als een springplank voor verdere studies (bijv. Master in Management programma, MBA of MSc) of, dankzij de verschillende stages die zijn ondernomen, studenten kunnen kiezen om direct naar de arbeidsmarkt (100% werkgelegenheidsgraad).

Het Bachelor in Business-programma biedt u, de student, de mogelijkheid om uw studies aan te passen aan uw professionele project en toekomstige doelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans


Laatst bijgewerkt op November 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,750 EUR
Locations
Frankrijk - La Rochelle, Poitou-Charentes
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Van 6990 EUR tot 8750 EUR. VERGOEDINGEN VOOR HET ACADEMISCHE JAAR 2017-2018 (PER JAAR)