Bachelor In Het Bedrijfsmanagement

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Bedrijfsmanagement

Singapore Management University

EEN TOP BUSINESS SCHOOL IN ASIA. GRADUATES MAKEN EEN VERSCHIL IN HET BEDRIJF EN SAMENWERKING

Een top business school in Azië, Lee Kong Chian School of Business (LKCSB) Is ook een van de jongste universiteiten om de AACSB- en EQUIS-accreditaties te verlenen voor zakelijke opleidingsuitmuntendheid.

In de aparte ranglijst van de Financial Times (FT) was ons Executive MBA (EMBA) -programma de hoogste gegadigde nieuwkomer in 10e positie onder de Aziatische instellingen en 36e wereldwijd dit jaar, terwijl onze Masters of Science in Wealth Management programma (MWM) Werd 1e plaats in Azië en 3e wereldwijd. LKCSB werd 3e in Azië en 40 wereldwijd gerangschikt door de universiteit van Texas, Dallas (UTD) business school onderzoek ranking.

Het wordt voortdurend vernieuwd met een breed curriculum verankering op acht hoofdvakken - Financiën, Kwantitatieve Financiën, Strategisch Management, Marketing, Bedrijfscommunicatie, Organizational Behavior & HR en Operations Management - inclusief de lancering van een cutting-edge Entrepreneurship Major in 2016. Het biedt ook vier nieuwe tracks in Finance Analytics, Operations Analytics, Marketing Analytics en Retail en Services Management.

Onderwezen interactief door middel van real-client, projectgebaseerd leren en reguliere netwerkmogelijkheden, ondergaan studenten een realistische transformatieve leerervaring. 100% van de MKB-studenten hebben de kans om wereldwijde blootstelling te volgen via uitwisselingsprogramma's, studieopdrachten, community service en zakelijke wedstrijden.

Onze afgestudeerden worden gewaardeerd voor hun goed afgeronde opleiding, veel genieten van sterke startlonen en carrièremogelijkheden.

Altijd in de toekomst klaar, ze zijn goed voorbereid om een ​​verschil te maken voor zaken en samenleving.

De Bachelor of Business Management (BBM) programma Streeft naar het ontwikkelen van goed afgeronde studenten die op een breed scala aan vakgebieden zijn opgeleid. Studenten zullen de fundamenten van bedrijfsvoering en leiderschap bemeesteren, en in het proces krijgen inzicht in de belangrijkste gebieden van wereldwijde zaken. Studenten kiezen voor een business major uit een keuze uit zeven business specializations (bedrijfscommunicatie, financiën, strategisch management, marketing, operations management, organisatorisch gedrag en human resources en kwantitatieve financiering). Concentraties binnen de financieringsgroei (concentratie rijkdombeheer, internationale handelsconcentratie, investeringsbankconcentratie, concentratie op financieel risicoanalyse) en managementgrootte (ondernemingsconcentratie) versterken de concurrentiepositie van de studenten op de arbeidsmarkt. Een onderscheidend kenmerk van de BBM is het prestigieuze en sterk concurrerende Lee Kong Chian Scholars Programma, waarmee de geleerden kunnen inschrijven in een tweeklassig programma, met Business Management als een van de twee graden.

Waarom SMU Business?

Het LKCSB BBM programma geeft de studenten de flexibiliteit om hun studiereis te personaliseren volgens hun ambities en interesses. Studenten zullen fundamentele vaardigheden behalen van bedrijfsvoering en leiderschapsvaardigheden, en inzicht krijgen in belangrijke gebieden van wereldwijde zaken. Door middel van onze kleine klas leeromgeving onderwezen door wereldklasse onderwijzend faculteit leden, worden studenten betrokken bij tal van team-based hands-on projecten en uitdagende real-life business case studies.

Om het leren van studenten te verbeteren is er de Li Ka Shing Library, een state-of-the-art sociale leerruimte die een scala aan rijke zakelijke middelen biedt en high-end financiële databases om onze studenten concurrerend te houden in de zakelijke wereld. Studenten kunnen via elektronische bibliotheek PYXIS toegang krijgen tot elektronische bronnen zoals online databases, e-tijdschriften en e-boeken, naast een selectie van gedrukte materialen.

SMU heeft 19 onderzoekscentra en instituten. Het Centrum voor Marketing Excellence, het BNP Paribas Hedge Fund Center en het Sim Kee Boon Instituut voor Financiële Economie zijn slechts een paar van de centra en instituten van de MKB die het meest geavanceerde onderzoek leveren dat zeer relevant is voor de zakelijke wereld.

Leiderschap en groeimogelijkheden

De mogelijkheden liggen voor een rijk en vervullend studentenleven buiten het klaslokaal. Het leven is spannend, levendig en divers. Terwijl studenten het uitdagend vinden om evenwicht te maken tussen studies, carrièreplannen en CCA-interesses, worden ze ook verzorgd als volwassen volwassenen in het leven. Leiderschap en groeimogelijkheden komen door betrokkenheid bij de activiteiten van de talrijke studentenbelangverenigingen die SMU te bieden heeft.

Er zijn momenteel 10 studentenclubs in de Lee Kong Chian School of Business. Deze clubs bieden goede interactie en netwerkmogelijkheden voor studenten, alumni en professionals in de industrie.

Sterk leer- en onderwijsbeleid

Bij SMU leren studenten van enkele van 's werelds beste bedrijfsdenkers en -praktijken. LKCSB heeft meer dan 100 faculteitsleden die actief zijn betrokken bij bedrijven en overheidsinstanties om studenten te helpen toepassen op wat ze leren in de zakelijke context.

Kleine lessen creëren een samenwerkingsomgeving waar debat en interactie de orde zijn van de dag, terwijl SMU-professoren groepsdiscussies veroorzaken en inspireren door middel van uitdagende case studies, team-gebaseerde projecten en computer-gesimuleerde uitdagingen.

Faculteitsleden zijn buiten de klas toegankelijk, dienen als academische adviseurs of onderzoeksmensen, om studenten te helpen het meeste van hun ervaring op het gebied van MKB te benutten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
24,400 USD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Per jaar, internationale studentenkosten.