Bachelor in het bedrijfsmanagement

Five Towns College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het bedrijfsmanagement

Five Towns College

Hoeveel zal dit programma kost me - Collegegeld en kosten: $ 78.040 - Boeken en benodigdheden: $ 5000 - On-campus room & board: $ 50.040 * De genoemde bedragen zijn inclusief de kosten voor het gehele programma, uitgaande van een normale tijd om te voltooien. Merk op dat deze informatie is aan verandering onderhevig.
Internationale Beurzen Internationale studenten toegelaten tot Five Towns College komen in aanmerking voor een internationale beurs, variërend van $ 1.000 tot $ 10.000 USD per jaar te ontvangen. Deze beurzen zijn gebaseerd op talent en / of verdienste en zijn renumerable op basis van de beurs criteria uiteengezet in de awards brief. Deze beurzen worden toegekend aan zowel de undergraduate en graduate niveau.
Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om te helpen me te betalen voor dit programma? Kan de financiering van dit programma beschikbaar is door middel van subsidies, studiebeurzen, leningen (federale en private) en institutionele financiering plannen. De mediane bedrag van de schuld voor het programma afgestudeerden is hieronder weergegeven: - Federale leningen: $ 41.237 - Particulier onderwijs leningen: $ 15.997 - Institutionele financieringsplan: 0 $ De school heeft gekozen om de volgende aanvullende informatie te verstrekken: 61% van het programma afgestudeerden gebruikt leningen aan financiering te helpen hun kosten voor dit programma.
Hoe lang zal het me om dit programma te voltooien? Het programma is ontworpen om 4 jaar in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2012-2013, 81% eindigde in 4 jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
78,040 USD
collegegeld
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates