Bachelor in het beheer van business en technologie

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het beheer van business en technologie

laSalle Barcelona

Onze vier jaar bedrijf mate reageert op het snijvlak eisen van de voortdurend veranderende internationale zakelijke omgeving.

We bestuderen management, financiën, marketing, operations, de rol van het bedrijfsleven in de samenleving en de ethische implicaties, en zich richten op technologie en innovatie als drijvende kracht voor verandering in organisaties.

Door middel van een dynamische mix van theorie en praktijk continue onze studenten krijgen real life ervaring in het bedrijfsleven die hen voor te bereiden op de internationale managers en ondernemers van de toekomst.

De mate kan volledig worden onderzocht in Engels of als onderdeel van een tweetalige Spaans-Engels group.

U kunt toelating tot Degree deze Bachelor krijgen:

 • Van de middelbare school als je geslaagd zijn voor de universiteit Access examen. (PAU voor de naam in het Spaans)
 • Van een superieur niveau Training Cyclus. (CFGs de naam op in het Spaans)
 • Als je een diploma Bachelor's zijn begonnen en u wilt doorgaan met het bestuderen van het op La Salle (opportuun transfer): als je een diploma dat is niet officieel in Spanje hebben gestudeerd, moet u minstens 30 studiepunten te valideren, of het verkrijgen van de gelijkwaardigheid op uw academische geloofsbrieven en doe de Universiteit Access Exam (PAU) aan de UNED of accrediteren je studie door de UNED als u van de EHOR.
 • Als u in het bezit zijn van een universitair diploma.
 • Als u de Universiteit Access examen hebben gedaan voor 25-jarigen en 45-jarigen.
 • Als je een student van de Europese Unie of uit elk land dat een internationale overeenkomst die van toepassing kunnen zijn op deze situatie heeft: je moet de academische eisen te voldoen om toegang te krijgen tot University dat de educatieve systeem van het land bent u studeren in eisen en accrediteren de Universiteit Access Exam (PAU) aan la UNED (www.uned.es).
 • studenten die bachelor's met gedeeltelijke of afgewerkte studies van een buitenlandse universiteit, moet een certificaat van de universiteit in hun land, dat aangeeft dat hun diploma is officieel in dat land te brengen.

Als u een van deze eisen te voldoen kunt u de Toelating Proces van een van de cursussen op La Salle te starten. Studenten het invullen van alle kredieten zullen de Degree in Architecture ontvangen. De Bachelor Degree in Management van de Business and Technology zullen de studenten met de nodige kennis en technische vaardigheden te bieden aan de moderne wereld van het bedrijfsleven te begrijpen, voor te bereiden op een toekomst van professioneel succes.

Het doel is om studenten een instelling voor analyse te bieden, om in staat om de wereld bedenken en op te lossen problemen, onafhankelijk van de industrie, carrière of land waar ze vandaan komen of waar ze zijn. Het programma in het bijzonder betrekking op:

 • Inzicht in de hedendaagse zakelijke omgeving.
 • Appreciatie van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving.
 • Kennis en ervaring van cross-culturele verschillen.
 • Ontwikkeling van onderzoekstechnieken en analytische evaluatieve vaardigheden in multidisciplinaire velden.
 • Verbetering van interpersoonlijke vaardigheden en teamwork vaardigheden.
 • Praktijkervaring in de werkende wereld en de mogelijkheden om te netwerken.
 • De kans om te studeren in een ander land.

Internationalisme en Globalisering: enige mate van Business Management in Barcelona waarin je zal bestuderen, gedurende 4 jaar, met mensen van 50 verschillende nationaliteiten: Noorwegen, Zwitserland, Zambia, Verenigde Staten, India, China, Rusland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, enz.

Het bedrijfsleven de vraag en erkenning: Organisaties en internationale studies als ACM en Career Space (A project gesponsord door de Europese Commissie en uitgewerkt door leidende bedrijven is in informatie- en communicatietechnologieën als BT, Cisco System, IBM Europe, Intel.

Een syllabus aangepast aan de behoeften van het bedrijfsleven: de syllabus bevat onderwerpen die u niet zult vinden in andere universiteiten, zoals Project Management, dat wordt gegeven door specialisten van het Project Management Institute, Imagination Management keuzevakken in Internationale Relaties en Sports Management.

Internationale projecten: zul je in staat om deel te nemen aan internationale projecten en podia zoals de Conferentie Model United Nations in New York of een etappe in de Europese Unie in Brussel.

Studie zes maanden in het buitenland: New York, San Francisco, Taiwan, Memphis, Mexico, etc.: heeft u de mogelijkheid tot zes maanden in een van de 74 La Salle universiteiten over de hele wereld te bestuderen of in andere universiteiten die overeenkomsten met La Salle hebben.

Praktijken en management projecten in pionier labs: als het MediaLab, de grootste laboratorium in Zuid-Europa van Real Time Motion Capture of UserLab, één van de Usability en Design laboratoria gericht op de gebruikers met de meest projectie op een Europees niveau.

Innovatie en creativiteit: studenten gemotiveerd zijn om te denken in innovatieve en creatieve oplossingen voor de hedendaagse problemen in de ontwikkeling van managementvaardigheden en de dienstverlening aan de gemeenschap door middel van het curriculum en buitenschoolse activiteiten.

Deelname aan transversale en multidisciplinaire projecten: Pas bij La Salle je zal uitvoeren transversale laatste projecten met studenten van de techniek en architectuur, die zal je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe kennis te verwerven door simulatie van het werk in een echt bedrijf.

Talen: het programma is volledig in het Engels of tweetalig (Engels en Spaans), met inheemse professoren. Engels-Spaans lessen worden opgenomen als een antwoord op de vraag van de geldmarkt met betrekking tot de beheersing van meerdere talen.

Ontwikkeling van projecten via de Innovation Park La Salle Technova Barcelona: samenwerking met bedrijven van het Park in onderzoek en innovatie om te helpen bij de modernisering van de technologische en productieve processen. La Salle evolutie in de ontwikkeling van technologische strategieën en business voor bedrijven, en de steun aan de ondernemers van de global business vormen een voordeel voor de universiteit, de studenten en de onderneming wereld.

De Europese en Amerikaanse Double Degree: la Salle biedt de mogelijkheid om een ​​officieel Europees diploma te behalen, van La Salle - Ramon Llull University, en een Amerikaanse graad, uit Philadelphia University (USA), door de AACSB (Association erkend Advance Collegiate Schools of Business

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan