Bachelor in het beheer van de openbare dienst

International Business College Mitrovica (IBCM)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het beheer van de openbare dienst

International Business College Mitrovica (IBCM)

Bachelor in Public Service Management

Bachelor in Public Service Management IBCM

De IBCM Public Service Management (PSM) bachelors programma geeft studenten de mogelijkheid om de uitdagingen van de moderne management de publieke sector en de hervorming te voldoen. Het omvat een scala aan sociale, democratische en economische begrippen als mensenrechten, innovatie, ontwikkeling en de Europese integratie. Wij streven ernaar om onze studenten uit te rusten met een probleemoplossende manier van denken en een duidelijke reeks waarden om hen te helpen om de uitdagingen voor ambtenaren en moderne burgers vandaag te voldoen.

International en geaccrediteerde graden

Het programma wordt gegeven in het Engels en is gebaseerd op het European Credit Transfer System (ECTS). De cursussen worden internationaal erkend en overdraagbaar.

Alle IBCM Studenten krijgen een double degree. Dit betekent dat ze een diploma van IBCM en een diploma van onze partner instelling, Lillebaelt Academie voor Professional Hoger Onderwijs in Denemarken te krijgen.

De afdeling Administratie Public biedt twee diploma's:

Bachelor diploma in Public Service Management: 3,5 jaar / 7 semesters (210 ECTS) Academy Professional (AP) diploma in Public Administration: 2 jaar / 4 semesters (120 ECTS)

Real werkervaring

Alle studenten voltooien een 5-6 maand lang, full-time stage in de 6e semester van studies. Deze ervaring geeft studenten de kans om hun kennis praktisch uit te voeren en krijgen grondige en zinvolle inzicht in de echte wereld van het werk, en krijgt u de kans om zich te concentreren op een kwestie die is interessant om je hebt.

Rijk en gevarieerd studieprogramma

Als PSM student, zul je kennis en vaardigheden te verwerven in een breed scala van gebieden die verband houden met de moderne openbaar bestuur en management. In je eerste en tweede semester, de eenheden bestudeerde onder meer: ​​Effectief Communiceren, European Union Studies, armoedebestrijding en ontwikkeling, Human Development and Policy Development. Rechten en Administratie van de Mens, Applied Innovation, Projectmanagement, Interculturele Communicatie en individuele Socialisatie en Learning: In uw derde en vierde semester zul je kennis en vaardigheden in vakken als winnen. In je vijfde semester, zul je onderwerpen als professionele organisatie en burgers, en Legal Systems, te bestuderen voordat je verplicht 5-6 maanden durende stage in de zesde semester. Om uw studies concluderen, in de zevende semester zul je je bachelor thesis project te voltooien.

Gevarieerde en boeiende carrièreperspectieven

Carrièremogelijkheden zijn een enorm scala aan beroepen in de sectoren overheid, internationale en non-profit. onze afgestudeerden gaan naar de openbare bestuurders, beleidsmedewerkers, marktonderzoek analisten, directeurs van openbare instellingen, stad managers en lokale overheidsfunctionarissen, en nog veel meer!

Excursies

Als onderdeel van je opleiding, krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan excursies, die in de klas aanvullen en verbeteren van je studie. De kosten van deze reizen worden meestal gedekt door IBCM.

kansen studie uitwisseling

IBCM is in staat om elk jaar een beperkt aantal internationale studie-uitwisseling kansen te bieden. Deze worden mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Erasmus +, die financieel ondersteunen deze uitwisselingen.

Waar wacht je op?

nu van toepassing je passie om te zetten voor sociale verandering in om een ​​carrière!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Kosovo - Mitrovica
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Kosovo - Mitrovica
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan