Bachelor In Het Beheer Van Digitale

Ca' Foscari University of Venice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Beheer Van Digitale

Ca' Foscari University of Venice

Bachelor in digitaal management

Het programma, in samenwerking met H-FARM Onderwijs, Biedt studenten de mogelijkheid om de kennis en leidinggevende vaardigheden te verwerven vooral door de studie van de informatietechnologie, maar ook meer in het algemeen het bestuderen van de digitale hulpmiddelen en diensten die worden gebruikt door bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Big Data, Marketing Analytics, Ontwerp Het denken, Lean Management en informatiebeveiliging zijn slechts enkele van de gebieden van de expertise die de studenten zal onderzoeken, in het bijzonder bij te dragen aan hun inzetbaarheid voor bedrijven geconfronteerd met digitale transformatie uitdagingen.

De cursus wordt gekenmerkt door een evenwichtige mix van lezingen, team en individuele projecten, interactie en samenwerking tussen de universiteit en bedrijven, maar ook seminars onder leiding van de oprichters en managers van grote Italiaanse bedrijven.

Alle informatie over de voorwaarden en de registratie tijden zal binnenkort worden geplaatst.

Highlights

Opgericht in 1868 als Superior School of Trade - de eerste Business School in Italië - Ca 'Foscari University is nu een internationale leider op het gebied van hoger onderwijs. Zij biedt haar studenten een verhoogde kwaliteit van het onderwijs en een breed en divers onderwijs. Dankzij de internationale wetenschappelijke gemeenschap, de hoge kwaliteit van haar onderzoek en cursussen, en het hoge niveau van de culturele programma's aangeboden aan studenten, Ca 'Foscari staat garant voor een compleet en uniek academische ervaring. Innovatie, ondernemerschap, diversiteit en creativiteit zijn de kenmerken van ons onderwijssysteem, interactie met de productieve en professionele omgeving dankzij onze laboratoria en over-the-board didactische activiteiten, waarin onze studenten de vaardigheden die zij opdoen op de campus van toepassing kan zijn.

H-FARM Onderwijs creëert innovatieve educatieve programma's in een internationale context; ondergedompeld in een ecosysteem die is opgegroeid rond een van de belangrijkste versnellers in Europa, bestaat uit meer dan 200 partnerbedrijven en startups in de digitale sector, verhogen hele scala van programma's (te beginnen met de kleuterschool en de voortzetting tot de middelbare school, een universitaire opleiding en masteropleidingen), vindt plaats binnen H-cAMPUS, een gloednieuwe campus verspreid over 40 hectare van natuurlijke landschap, waar studenten, zakenmensen, jonge ondernemers en pioniers van innovatie al naast elkaar bestaan. Soft skills, leren door te doen, design thinking, teamwork - het zijn allemaal belangrijke factoren van een gemeenschappelijke werkmethode dat het leren en leven op de campus een unieke ervaring te maken.

Overzicht

Kwalificatieniveau

Bacheloropleiding

Waar

  • H-Campus, Ca 'Tron, Roncade, Treviso.
  • Voor informatie kunt u contact opnemen met de wetenschappelijke campus.

Toegang tot het programma

Limited, beschikbare plaatsen: 100 (het quotum gereserveerd voor niet-EU-studenten die woonachtig zijn in het buitenland is 10 zetels, waarvan er een is gereserveerd voor Chinese studenten die woonachtig zijn in China, in het kader van het Marco Polo Project).

Toelatingsvoorwaarden

Naast een toelatingsexamen slagen, de opleiding vereist bezit te zijn van een adequate persoonlijke voorbereiding en verificatie van de noodzakelijke taalvaardigheden.

Een student die niet in het bezit van deze kennis zal Extra Learning Obligations (OFA) te ontvangen. Methoden van verificatie en vervulling van de OFA verifieerbaar op de webpagina gewijd aan de toelating tests.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Treviso
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Treviso
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan