Bachelor in het beheer van het erfgoed

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bachelor in erfgoedbeheer

De IFT's BA Heritage Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat 42 lessen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: ​​Inleiding tot Erfgoed Management Deze cursus introduceert het onderwerp van het erfgoed management en biedt een kader van alle cursussen in dit onderwerp specialisatie. De cursus zal voornamelijk verkennen van de onderliggende principes van erfgoedbeheer. Zij zal nagaan hoe erfgoed beheer werkt en hoe het een nuttige samenwerking met toerisme kan vormen om de gemeenschappelijke middelen die zij beide delen te beheren op een duurzame manier. De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een kader voor het analyseren van de complementaire en concurrerende eisen die door monumentenzorg en toerisme business management. Hoe zulke eisen ontstaan ​​bij de planning en ontwikkeling van het erfgoed toeristische attracties en producten zullen in de loop worden besproken met behulp van lokale en internationale voorbeelden. Erfgoed Interpretatie De effectiviteit van de interpretatie en presentatie van een erfgoed troef helpt bij het ​​begrijpen van de culturele waarde van deze activa door de bezoekers. Deze cursus zal aandacht worden besteed hoe erfgoed attracties die bezoekers gemakkelijk kunnen consumeren en te begrijpen (in het bijzonder, wanneer de balans tussen onderwijs en entertainment is rechts) kan worden. De discussie over de interpretatie van deze cursus zal betrekking hebben op de concepten en technieken voor het genereren van de berichten over de culturele waarde van het actief of attractie voor de bezoeker. De cursus zal aandacht worden besteed hoe bezoeker ervaring staat centraal in de absorptie van interpretatie berichten en in het beheer en de planning van dergelijke attracties. Het zal de concepten en strategieën momenteel werkzaam voor beste praktijken interpretatie / presentatie schetsen en bespreken een aantal specifieke gevallen in detail. Erfgoed Charters en Wetgeving Deze cursus introduceert de internationale, regionale en lokale principes en wettelijke kaders voor het erfgoed management. Studenten worden verwacht dat zij kritisch de belangrijkste charters en het lokale erfgoed wetten en de relevantie van de beginselen in de charters en de effectiviteit van de wetgeving binnen een bepaalde context te analyseren. Stage Het doel van de 6-maanden undergraduate stageprogramma is om studenten de mogelijkheid om:

  • Ontwikkelen van vaardigheden en competenties voor de diversiteit van beroepen in de horeca en toerisme-industrie en verder te verkennen carrière richtingen.
  • Verbeteren van de kennis die zij bereikt in hun academische cursussen via praktijk-en real-life toepassing van de begrippen en principes die ze onder de knie hebben.
  • Netwerken met professionals, leidinggevenden en leden van de industrie, zodat leerlingen maatschappen en industrie verbindingen te ontwikkelen.
  • Engage in zelflerend en onderwerpen van belang dat het onderwerp voor hun toekomstige persoonlijke studies kunnen voortzetten.
  • Gain feitelijke werkervaring en hen in staat functioneel klaar en effectief te zijn in hun toekomstige werk.
 • Verkennen en uit te voeren ondernemend en andere creatieve initiatieven.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Institute for Tourism Studies (IFT), established in 1995, is a public institution of higher education that falls under the governance of the Secretary for Social Affairs and Culture of the Macao Speci ... Lees meer

Institute for Tourism Studies (IFT), established in 1995, is a public institution of higher education that falls under the governance of the Secretary for Social Affairs and Culture of the Macao Special Administrative Region Government, People’s Republic of China. Lees Minder