Bachelor In Het En Economie

University of Southern Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het En Economie

University of Southern Denmark

Bachelor in Economie en Bedrijfskunde - IT en Economie (BSc) De student verwerft kennis van en vaardigheden in elementaire programmering, modelleren, inzicht te krijgen in de uitdagingen van het systeem ontwikkelproces en een algemene kennis van verschillende ontwikkelingsstrategieën. Ten slotte zal het profiel te ontwikkelen die specifiek de competenties van de bachelor voor deelname aan software project ontwikkelingsprocessen en voor het beheer van deze processen met behulp van project planning, evaluatie, schatting evenals analyse.

Achtergrond


Globalisering en radicale technologische veranderingen, en de daaruit voortvloeiende eisen voor de herstructurering van de operaties in veel bedrijven en organisaties, hebben een toenemende vraag naar werknemers met een IT- en-economie gerelateerde zakelijke vaardigheden geactiveerd. De creatie, vernieuwing en ondergang van de bestaande business modellen en systemen te illustreren hoe de technologie is er een ander industrieën, openstelling voor nieuwe zakelijke mogelijkheden en IT-gebaseerde bedrijfsoplossingen.

Als gevolg daarvan is het uitgegroeid van strategische waarde voor veel bedrijven en organisatie om nieuwe technologieën en nieuwe vormen van virtuele en elektronische communicatie uitvoeren om steeds te ondersteunen toenemende concurrentiedruk. Voor dit doel, medewerkers opgeleid in zowel klassieke bedrijfskunde en economische disciplines zoals modern management informatiesystemen en technologische architecturen worden steeds belangrijker.

competenties

Het verwerven van competenties in beide gebieden, en de integratie van de twee via vakoverschrijdende inhoud en methoden, studenten in staat stelt om te werken met een verscheidenheid aan IT-gerelateerde business vraagstukken en uitdagingen. Dit geldt ook voor specifieke kennis van IT-instrumenten, het hanteren van grote datasets en het systeem modelleren alsmede zaken van de business-economische ontwikkeling in het algemeen. Bovendien zal de student kennis van en vaardigheden in de elementaire programmering, modelleren, inzicht te krijgen in de uitdagingen van het systeem ontwikkelproces en een algemene kennis van verschillende ontwikkelingsstrategieën. Ten slotte zal het profiel te ontwikkelen die specifiek de competenties van de bachelor voor deelname aan software project ontwikkelingsprocessen en voor het beheer van deze processen met behulp van project planning, evaluatie, schatting evenals analyse.

Toelatingseisen


De Bachelor of Science - Business Administration - IT en Economie (entree gebied code 20510) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie examen.

Bovendien moet je de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense A-niveau
  • Geschiedenis, Ideas, Hedendaagse Geschiedenis, Sociale Studies of International Economics - Deense B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
-
Information
Deadline
Contact school
Locations
Denemarken - Odense
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Denemarken - Odense
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Price Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 6500