Bachelor in het Engels en de vertaling

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het Engels en de vertaling

Effat University

Het programma in het Engels en Vertaling is ontworpen om studenten te voorzien van een hoog niveau van communicatieve vaardigheden, een wetenschappelijke kennis van het Engels, een door middel van training in de vertaling, en de capaciteit voor het waarderen en analyseren van literatuur. Het schenkt ook de leerling met verschillende vaardigheden van essentieel belang voor het onderwijs Engels als vreemde taal (TEFL). Om haar doelstellingen te bereiken, het programma biedt een verscheidenheid aan cursussen in taal, vertaling en literatuur.

MISSIE

Het ministerie van Engels & Translation streeft naar kwalitatief goed onderwijs te bieden op zowel undergraduate en postgraduate niveaus. We zijn toegewijd aan het onderwijzen en leren in een diverse en interdisciplinaire omgeving, waarin een constructieve dialoog is van primair belang. Onze afgestudeerden in het Engels & Translation zal uitblinken in creatief en kritisch denken, wereldwijde communicatie, persoonlijke integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze wetenschappelijke agenda prioriteit innovatie ten behoeve van het hoger onderwijs en de gemeenschap in de regio en daarbuiten.

Vission

Het ministerie van Engels & Translation streeft naar een toonaangevende leverancier van internationaal erkende opleiding en een bekend centrum voor baanbrekend onderzoek in het Engels en vertaling zijn. Wij zijn vastbesloten om het leven van de lokale en mondiale gemeenschap te verbeteren door middel van topklasse onderwijs, innovatieve beurs en verantwoord leiderschap.

Het programma in het Engels & Translation bereidt studenten voor op de volgende loopbanen en mogelijkheden:

  • School het onderwijs
  • Professionele vertaling en vertolking
  • Werkgelegenheid in taalgerelateerde bedrijfstakken zoals journalistiek, redactie, copywriting, persrelaties, en reclame
  • Loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid, de ontwikkeling van software, markt data-analyse, administratie en verkoop en marketing.
  • Andere beroepen die hoge niveaus van taalvaardigheid in het Engels, onderzoeksvaardigheden, en kritisch en analytisch vermogen.
  • Verdere studies in de taalkunde, literatuur, vertaling, en TEFL.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan