Bachelor In Het Engels En Het-based Marketing Communicatie

University College South Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Engels En Het-based Marketing Communicatie

University College South Denmark

Bachelor in het Engels en IT-based Marketing Communicatie

&nbsp

Als het gaat om opleiding communicatoren Denemarken is up-front. Op UC Zuid-Denemarken in Haderslev ontvangt u een hoge kwaliteit theoretische instructie en een semester van toezicht professionele ervaring tijdens je studie.

Theorie en praktijk

&nbsp

Aan het University College Syddanmark bieden wij u de meest recente graad in business Engels en communicatie met speciale aandacht voor de integratie van de nieuwste sociale media in een communicatie / marketing strategie. Ons programma bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Het is ons doel dat onze studenten een sterke theoretische basis te krijgen, terwijl op hetzelfde moment het ervaren van een diepgaand begrip van hoe deze theorieën toe te passen in het echte leven situaties.

De tools die u nodig hebt om jezelf te promoten

&nbsp

Met een diploma in het Engels en IT-based Marketing u kan werken als een communicatie-adviseur in een internationale organisatie of als een marketing planner gespecialiseerd in marketing in het Engels-sprekende landen of als zelfstandig communicatie-adviseur of noem maar op - het is aan jou om je vaardigheden te communiceren - na 3 ½ jaar bij ons zijn we ervan overtuigd dat we de tools die u nodig hebt om jezelf te promoten verstrekt.

In het Engels - en Deense

&nbsp

Engels sprekende instructeurs en deskundigen deelnemen aan de cursus, maar de belangrijkste taal van instructie is Deens. Het eerste semester wordt uitsluitend in het Engels gegeven.Studenten vertrouwd zijn met de Deense taal zal de mogelijkheid hebben om in een intensieve Deense cursus deel te nemen in de loop van de eerste twee semesters naast de reguliere lessen. Dit samen met het leven in Denemarken betekent dat de studenten na het eerste jaar in staat zal zijn om voldoende te communiceren in het Deens.

&nbsp

&nbsp

Duur

&nbsp

Het verkrijgen van een bachelor diploma duurt 3 1/2 jaar studie. Tot een semester kan worden besteed aan een buitenlandse universiteit samenwerkt met UC Zuid-Denemarken bacheloropleiding.

Als onderdeel van het onderwijs zal er ook een semester van toezicht beroepservaring. Dit kan plaatsvinden in bijvoorbeeld een particulier bedrijf in je eigen land, zolang het is goedgekeurd door UC Zuid-Denemarken.

&nbsp

&nbsp

Toelating

&nbsp

U kunt zich aanmelden als u een middelbare school diploma - Diploma middelbaar onderwijs - Abitur - Fachabitur of zijn afgestudeerd met een vergelijkbaar niveau. U bent ook van harte welkom om van toepassing als je in het laatste jaar op de middelbare school

U moet hebben gehad Engels op hoger secundair niveau. Je moet bereid zijn om hard te werken aan de Deense taal te leren in het eerste jaar of 18 maanden.

Uw taalvaardigheid in het Engels, moeten goed en zo vloeiend dat je kunt deelnemen aan het onderwijs waar Engels de taal. Wij willen graag dat u zelf beoordelen met behulp van de algemeen kader voor talen in Europa, dat deel uitmaakt van het Europees Taalportfolio.

Volg deze link naar de Europese taalportfolio om aan te geven in de toepassing uw spreekvaardigheid op basis van uw self-assessment.

We hoeven niet te worden gemiddeld cijfer van uw eindexamen, maar we zouden graag om u te ontmoeten of in ieder geval met je praten over de telefoon voor de opname.

Niet-Europese burgers worden alleen geaccepteerd als gevolg van een bilaterale overeenkomst met een universiteit of als ze een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd in Denemarken!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
20,000 AED
Prijs voor 7 semesters (niet-EU-studenten)
Locations
Denemarken - Haderslev
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Denemarken - Haderslev
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan