Bachelor In Het Engels Literatuur

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Engels Literatuur

Oral Roberts University

De Engels en Moderne Talen afdeling ORU benadrukt literatuur die belichaamt de "goede, ware en het schone" van de westerse beschaving. Vanuit dit perspectief, de studenten hebben ook de mogelijkheid om niet-westerse literatuur te verkennen en minderheid voices fundamenteel voor de Amerikaanse cultuur en om hun eigen stem te ontdekken door middel van literair schrijven. De afdeling Engels inspanningen om de kennis van hun literaire erfgoed leerlingen verbeteren, te verfijnen en ambachtelijke hun vaardigheden van de analyse, synthese en evaluatie en om zich te uiten in de kunst van het schrijven, evenals vertellen over hun christelijk geloof om hun cultuur.

Engels Literatuur Major

De Engels literatuur grote is bedoeld voor studenten die bedreven in samenstelling worden en goed vertrouwd met de zich ontwikkelende canon van Britse en Amerikaanse literatuur. De belangrijkste biedt een kennis van de ontwikkeling van genres, van historische invloeden op de literatuur, van grote literaire figuren en van belangrijke schrijvers minderheid die hebben bijgedragen aan de rijke verscheidenheid van de Amerikaanse multicultureel erfgoed.

Studenten leren grammaticale structuren van de Engels taal te analyseren, taalkundige principes toe te passen, om schrijfstijl te analyseren op basis van grammaticale structuren, en de ontwikkeling van de Engels taal te traceren.

Ze leren ook om samen te vatten, te parafraseren, analyseren, synthetiseren en evalueren geschreven materiaal en stellingen te formuleren en hen te ondersteunen door logisch argument. Engels leren de studenten onderzoek schrijven dat het vermogen om wetenschappelijke bronnen te gebruiken op passende wijze, met citaten vakkundig en correct opgenomen demonstreert.

De Engels literatuur grote helpt studenten synthetiseren hun geloof en hun vakgebied door middel van analytische methoden en evaluatieve standaarden. De belangrijkste bereidt studenten ook naar studies over de graduate niveau voort te zetten. Als ze gaan in hun beroepen, zoals het bedrijfsleven, de wet, de overheid dienst of onderwijs, zullen ze in staat zijn om hun eigen waarden en geloof in termen geschikt zijn voor hun sociale en professionele context te articuleren.

Een concentratie kan in één van verscheidene gebieden verdienen door het invullen van een minimum van 12 uur in die concentratie. Studenten kunnen gebruik maken van 12 van hun electieve uur om de concentratie te verdienen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan