Bachelor in het Engels studies

Malmö University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het Engels studies

Malmö University

Het Engelse Studieprogramma combineert de academische studie van de literatuur en de taalkunde, die uiteindelijk leidt tot specialisatie in een van deze disciplines. Door middel van onderzoek en kritisch denken over teksten van vele tijdperken en genres, leert u uw ideeën helder en met vertrouwen te ontwikkelen, te formuleren en te verdedigen. Alhoewel alle cursussen in het Engels worden uitgevoerd en een vergelijkend niveau vereisen die vergelijkbaar is met dat van een universiteit in een Engelstalig land, beschouwen wij de diverse taalkundige en culturele achtergronden van onze studenten als een verrijkende factor. Sinds haar start in 2007 heeft het programma studenten van over de hele wereld aangetrokken, met zo veel als 40 verschillende eerste talen in een enkele jaargroep. Malmö is zelf een levendige kosmopolitische stad met Engels een van de vele talen die hier worden gesproken.

Wat is er over Engelse Studies?

Engelse studie weerspiegelt ons onderzoek van de faculteit en de omvang van de huidige beurs. Zoals de standaard in het Zweedse hoger onderwijs bestaat, omvat de bacheloropleiding taalkundige en literaire componenten, met een faculteit die zich toelegt op een of andere discipline. Deze combinatie bevordert een geavanceerd bewustzijn van hoe taal is gestructureerd en gebruikt in een reeks maatschappelijke contexten.

Taal is onze belangrijkste communicatievorm: meestal gebruiken we het moeiteloos, onbewust van zijn ingewikkeldheid en uniekheid; maar de taalkunde streeft ernaar om te begrijpen hoe het werkt, door middel van grammatica, fonetiek en semantiek, en het gebruik van instrumenten zoals corpus linguïstiek en kritische discoursanalyse. U leert gedetailleerde analyses van taalgegevens te maken en sociaal relevante aspecten van taalgebruik te onderzoeken, uit te leggen hoe het ideeën communiceert, kracht uitoefent en solidariteit opbouwt.

Literatuur is geschreven om te vermaken; maar kan het ook de samenleving vormen? Literatuurstudies hebben tot doel om u te leren kennen van poëzie, drama en proza ​​van de renaissance tot vandaag, waardoor u beter begrijpt hoe teksten zijn opgebouwd, hoe we reageren op hen en hoe ze verband houden met historische contexten en andere kunsten. Door gebruik te maken van een reeks kritieke kaders, leert u tekstgegevens te relateren aan kwesties zoals identiteit, schoonheid en politiek.

Ons onderwijs richt zich op participatie en productie van studenten. In lezingen, het schrijven van laboratoria, seminars en begeleidingen leer je problemen creatief en kritisch aanpakken. Je leest, bespreekt, analyseert en schrijft in allerlei discourses en genres. De academische schrijfcursussen geven u in formele schrift instructies en u kunt ervoor kiezen om uw eigen werk te ontwikkelen in keuzevakken voor creatief schrijven. Andere cursussen omvatten leren door te doen, inzicht krijgen in vormen en technieken door ze voor jezelf te proberen.

Internationale instelling

Engels in Malmö staat in een internationale context, waarin een cultureel divers studentenlichaam wordt getekend naar de meest kosmopolitische stad van Zweden. Engels is de lingua franca zowel in als uit het klaslokaal, alsook voor navigeren en socialiseren in Malmö.

Malmö's visie

De Universiteit van Malmö voorziet in een wereld waarin diversiteit, kennis en creativiteit worden gebruikt voor een duurzame samenleving. Engelse studie helpt dit door studenten te trainen om kritiek betrokken te zijn. Aangezien taal het middel van sociale organisatie is, zien we de analytische vaardigheden die in de Engelse Studies zijn aangescherpt als essentieel voor een democratische politiek.

Carrière

Onze studenten krijgen vaardigheden die van toepassing zijn op een scala aan beroepen, waaronder media (journalistiek, publicatie, tv, radio, film), onderwijs, bedrijfsleven en administratie. U leert teksten analyseren, evalueren en maken - overdraagbare vaardigheden die door werkgevers worden herkend die duidelijke argumenten, logische analyse, zorgvuldige management van complexe informatie, creatieve oplossingen en initiatief hebben voor het uitvoeren van onderzoek. De BA biedt een sterke basis voor afgestudeerde studie in de taalkunde of literatuur, creatief schrijven, onderwijs en andere velden.

Structuur

De Bachelor in Engelse Studies is een programma dat de diversiteit van hedendaagse Engelse studiebeurs tegelijkertijd weerspiegelt, aangezien het de onderzoeksbelangen van zijn faculteit weerspiegelt. Het programma is daarom ontworpen rond de huidige begrippen van de theorie en praktijk van taal en literatuur in zijn verschillende sociale vormen.

In de taalkunde benadrukken we gebieden zoals fonetiek, sociolinguïstiek, semantiek, pragmatica en discoursanalyse en ook hoe de Engelse taal zich ontwikkeld heeft tot een mondiale communicatietaal. In literaire studies wordt de nadruk gelegd op de studie van taalgerichte culturele productie in het algemeen, met inbegrip van een speciale focus op narratief, relaties tussen tekst en beeld, en de literaire en culturele theorie. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het onderzoeken van de werking van kracht in het gebruik van de taal, met speciale aandacht voor geslacht, klas en etniciteit / ras, maar ook over hoe technologie en esthetiek bijdragen aan hedendaagse begrip van de wereld. Deze mix van onderwerpen en perspectieven stelt de student in staat om een ​​geavanceerd kritisch bewustzijn te ontwikkelen en een bewustzijn te ontwikkelen over de wijze waarop de taal in verschillende contexten wordt gestructureerd en gebruikt voor verschillende doeleinden. Deze contexten omvatten naast de literatuur visuele communicatie, kunst, muziek, reclame en de opkomende wereldwijde technologische culturen van de Engelstalige wereld.

Het programma benadrukt de eigen schriftelijke en mondelinge productie van de student en biedt de student de keuze om de podiumkunsten en creatief schrijven in het curriculum in te vullen, waardoor kritisch en creatief denken wordt samengevoegd. English Studies studenten krijgen vaardigheden die van toepassing zijn op een breed scala aan carrièremogelijkheden, waaronder onderwijs, media (editing, publicatie, journalistiek, reclame, tv, radio, film, enz.), Evenals bedrijfs- en administratie. Studenten leren een breed scala aan teksten analyseren, evalueren en creëren. Deze overdraagbare vaardigheden worden erkend door werkgevers die een hoge waarde leggen op: de opbouw van duidelijk uitgesproken argumenten; de logische presentatie en analyse van ideeën; de creatie van creatieve oplossingen; het bevoegde beheer van grote hoeveelheden complexe informatie; en het nemen van initiatief bij het uitvoeren van zelfstandig onderzoek.

Het programma biedt een geschikte basis voor afgestudeerde studies in het Engels, creatief schrijven, onderwijs en andere velden, zowel in Europa als wereldwijd.

Cursussen

 • Academisch schrijven en retoriek I, 1-7,5 studiepunten (EN208L) verplicht
 • Fonetiek, 7,5 studiepunten (EN220L) verplicht
 • Inleiding tot Engelse grammatica, 7,5 studiepunten (EN221L) verplicht
 • Lezen en reageren, 7,5 studiepunten (EN218A) verplicht
 • Semantiek, 7,5 studiepunten (EN236L) verplicht
 • Academisch schrijven en retoriek II, 7,5-15 studiepunten (EN209L) verplicht
 • Cultuur, Vertaling en Vertegenwoordiging, 7,5 studiepunten (EN237A) verplicht
 • Inleiding tot de literatuurwetenschappen, 7,5 studiepunten (EN241B) verplicht
 • De geschiedenis van de Engelse taal, 7,5 studiepunten (EN237L) verplicht
 • Literatuuronderzoek, 7,5 studiepunten (EN238B) verplicht
 • Sociolinguïstiek - Theorieën en Methoden, 7,5 studiepunten (EN238L) verplicht
 • Specialisatie in Letterkunde, 7,5 studiepunten (EN242A) verplicht
 • Engels III, Taalkunde optie, 30 studiepunten (EN113L) electief
 • Engels III, Literatuuroptie, 30 studiepunten (EN113A) electief
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Malmö University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
70,000 SEK
Information
Deadline
Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Locations
Zweden - Malmö, Skåne län
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Zweden - Malmö, Skåne län
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
first admission round. April 15 deadline for second admission round.
Einddatum Vraag informatie aan