Bachelor In Het Engels Taal En Literatuur

Masaryk University Faculty of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Engels Taal En Literatuur

Masaryk University Faculty of Arts

Engelse taal en literatuur

Deze opleiding bestaat uit vier disciplines gericht op kwesties met betrekking tot de studie van het Engels filologie: Taalvaardigheid, taalkunde en vertaling, literatuurwetenschap, en culturele studies. Binnen elk van deze gebieden, studenten een aantal van het type A / verplichte vakken gevolgd door een selectie van het type B / selectieve en type C / keuzevakken. Het type A / verplichte vakken geven algemene inleidingen en de nodige theoretische achtergrond om te werken in de specifieke discipline in kwestie. Type B / selectieve cursussen richten zich op specifieke onderwerpen binnen elk van de disciplines. Daarnaast hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​aantal van het type C / keuzevakken van hun eigen keuze maken. Met uitzondering van een aantal cursussen in vertaling, zijn allemaal het onderwijs, cursussen en examens in deze opleiding in het Engels uitgevoerd.

Een succesvolle afgestudeerde is in staat om

 • produceren complexe schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Engels
 • hebben diepe kennis van de literatuur, cultuur en geschiedenis van de grote Engels-sprekende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland en de landen van het Gemenebest

werkgelegenheid voor afgestudeerden

Afgestudeerden met deze mate in staat zijn om complexe schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Engels. Ze hebben een grondige kennis van de literatuur, cultuur en geschiedenis van de grote Engels-sprekende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland en de landen van het Gemenebest. Naast het werk op het gebied van vertalen, tolken, editing, journalistiek, toerisme en onderwijs (zowel op secundair en tertiair niveau), afgestudeerden zijn zeer geschikt voor elk beroep dat het vermogen om te denken en zich te uiten onafhankelijk en kritisch eist .

Toelatingsvoorwaarden

Engels Taal-en Letterkunde (Filologie Programme)

Sectie A: Subsidiabiliteitscriteria

Deze betalende programma staat open voor afgestudeerden van middelbare scholen die een Tsjechisch maturita (middelbare school verlaten examen) of een officieel erkende gelijkwaardig uit een ander land.

Sectie B: Algemene Voorwaarden Toelating

 1. Indiening van een elektronische toepassing in de Masaryk University Information System.
 2. Voldoen aan de criteria hiervoor in afdeling A uiteengezet
 3. Indiening van de twee brieven van aanbeveling, waarvan er één moet zijn van een leraar.
 4. Indiening van een mededeling van punten van Doel (maximaal 500 woorden) in het Engels uit te leggen waarom de aanvrager wil om te studeren in deze opleiding geaccrediteerd in het Engels en waarom de aanvrager wil om te studeren in deze afdeling.
 5. Demonstreer Engels-talige vaardigheden op het niveau B2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen door het indienen van een van de volgende certificaten (niet meer dan een jaar oud op het moment van de indiening van de aanvraag):
 • IELTS met een score 6,5 of hoger
<li>Cambridge Certificate of Advanced Engels met een teken van A of B</li> <li>Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels</li> <li>TOEFL iBT score van 79 of hoger</li>

Aanvragers die zijn afgestudeerd aan een middelbare school in een Engels-sprekende landen (e. g. het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en de Engels-sprekende landen van het Caribisch gebied, Afrika en Azië), het volgen van de genoemde school voor twee jaar of langer, hoeven test scores niet in te dienen.

 1. Indiening van een transcript van de middelbare school studies, waarin oa:
 • Data u de bezochte instelling
<li>Titels van cursussen en examens u voltooid</li> <li>Grades (merken) die u heeft ontvangen, met inbegrip van on-eindexamen (A-levels, etc.)</li>

Toelating om te studeren Engels Taal-en Letterkunde zullen worden aangeboden aan de aanvragers geselecteerd door toelatingsexamen comité van het departement, op basis van een complexe evaluatie van verzoeksters talenkennis, aanbevelingen en motivatie.

Overbrengen naar de opleiding geaccrediteerd in de Tsjechische taal

Studenten in de opleiding geaccrediteerd in het Engels willen dragen aan de opleiding geaccrediteerd in het Tsjechisch (dat wil zeggen van de fee-betalen om de no-fee-programma) moet door het toelatingsexamen proces uit voor die opleiding in te stellen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Tsjechisch


Laatst bijgewerkt op March 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,000 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Brno
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Brno
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar.