Bachelor in het Engels taal en literatuur

University of Ostrava

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het Engels taal en literatuur

University of Ostrava

De single-major bacheloropleiding "Engels Taal-en Letterkunde" is ontworpen om de theoretische component met de praktische toepassing van kennis en vaardigheden met elkaar te verbinden; het doel is om afgestudeerden te rusten met een gevorderd niveau van taalvaardigheid (ERK niveau C1 - "Vaardige gebruiker") en ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om zelfstandig te werken aan taken in het Engels op basis van de kennis en vaardigheden verworven door middel van hun studies.

Het blok van de verplichte vakken is ontworpen om 'geïntegreerde en evenwichtige taalkundige competentie en expertise op alle belangrijke gebieden van het Engels studies: het verbeteren van de studenten ontwikkelen studenten Engels taal communicatieve vaardigheden, het aanbieden van inzicht in de structuur en de systemen van de Engels taal, en het ontwikkelen van een gedegen kennis van de literatuur en culturen van het Engels-sprekende landen.

In alle bovengenoemde gebieden studenten worden aangemoedigd niet alleen nieuwe kennis, maar vooral te analyseren en deze kennis creatief kunnen toepassen. Het blok van de semi-keuzevakken (dwz een reeks cursussen waaruit studenten kunnen kiezen om samen een vereiste aantal studiepunten) stelt studenten in staat om hun competenties te versterken door specifieke kennis van de taalkundige en culturele aspecten van het veld te verwerven. Het brede scala aan vaardigheden, gecombineerd met de mogelijkheid voor studenten om te ontwikkelen en uit te breiden op de specifieke gebieden van kennis en vaardigheden, het verhogen van de flexibiliteit van afgestudeerden op de arbeidsmarkt.

Afronding van de bacheloropleiding stelt studenten in staat om twee mogelijke paden na te streven: om hun studie in de "Engels Taal-en Letterkunde" Master's degree voort te zetten, of om de arbeidsmarkt direct invoeren.

Graduate Profile en Carrièremogelijkheden:

Afgestudeerden zijn bedreven gebruikers van het Engels (ERK - niveau C1) in zowel gesproken als geschreven communicatie. Afgestudeerden zijn bedreven in alle aspecten van het moderne Engels - uitspraak, grammatica, woordenschat en stilistiek; zij in staat zijn om deel te nemen in interculturele communicatie binnen de verschillende genres, afhankelijk van de situationele context. Afgestudeerden zijn zich bewust van de geschiedenis en de ontwikkeling van de moderne Britse en Amerikaanse literatuur; ze beschikken over een goede kennis van de culturen van het Engels-sprekende landen, vooral de cultuur van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Afhankelijk van hun keuze van speciale seminars, kunnen afgestudeerden ook bedreven in zakelijke correspondentie of de terminologie die in de toeristische industrie. Afgestudeerden zijn in staat om te werken met eigentijdse bronnen van nieuwe informatie en kennis, het gebruik ervan effectief in praktische toepassingen en / of voortgezet onderwijs.

Toelatingseisen

Het toelatingsexamen in het Engels is een schriftelijk examen; kandidaten moeten een minimale input competentieniveau van B2 ( "onafhankelijke gebruiker", aldus het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader) aan te tonen.

Het onderzoek bevestigt taalvermogen kandidaten, begrijpend lezen en kennis van de cultuur, geschiedenis en literatuur van het Engels-sprekende landen. De kandidaten wordt verwacht dat zij een belang in het vakgebied te bezitten en zich bewust zijn van de geschiedenis en de huidige situatie van het Engels-sprekende landen.

Kandidaten kunnen een maximum van 100 punten in het toelatingsexamen te bereiken. Het aantal vragen en soorten taken in het onderzoek kan variëren van jaar tot jaar, maar het totale aantal punten (100) blijft altijd hetzelfde.

Punten worden niet in mindering gebracht voor onjuiste antwoorden. Indien een kandidaat kiest twee of meer antwoordmogelijkheden, waarvan onjuist, zal het antwoord zijn geheel geacht correct te zijn. Alle aanvragers moeten het toelatingsexamen te nemen. Punten worden niet toegekend voor de taaltoets certificaten of in de erkenning van andere omstandigheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tsjechië - Ostrava, Moravië-Silezië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates