bachelor in het Engels

Algoma University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in het Engels

Algoma University

Bachelor in het Engels

&nbsp

Taal is van fundamenteel belang voor onze leven en zijn, dat is de reden waarom de Afdeling van het Engels bevordert een kritisch inzicht in de literatuur om waardering van diverse perspectieven en waarden te verbreden, om het begrip van continuïteiten en veranderingen in cultuur in de tijd te verrijken, en om nieuwe methoden te onderzoeken voort te zetten betekenis in woorden, ideeën en genres. Onze gepassioneerde en ervaren faculteit stimuleert studenten om te onderzoeken de historische en hedendaagse relevantie van literatuur in klassen die het belang van dialoog te benadrukken.

In onze lessen, nodigen we en verwachten dat studenten aan de klassikale discussie en lezingen deel te nemen door het stellen van vragen en het delen van ideeën. We vragen de studenten om actief op de hoogte van historische en hedendaagse kritische lezingen van de auteurs en teksten die wij bestuderen en om manieren van weten te synthetiseren.Onze opdrachten vereisen studenten om hun kennis uit te breiden door het analyseren van de metingen, met behulp van ideeën opgegroeid in discussies, het schrijven van effectieve, en het ontdekken van hun eigen gedachten en argumenten.

Ons programma leidt studenten in denkwijzen en methoden van onderzoek dat niet alleen het lezen en begrijpen van taal en literatuur te verrijken, maar zijn van toepassing op verschillende disciplines buiten de studie van het Engels. We leren studenten om kritisch te zijn in hun lees-en denken en duidelijk in hun schrijven en spreken. Wij moedigen studenten aan een passie hebben voor het lezen, schrijven en kritisch te reflecteren op het gebruik van de taal waar het ook wordt geschreven of gesproken.

Onze afdeling biedt literatuur cursussen in alle genres - drama, fictie, poëzie en proza ​​- met inbegrip van schrijvers en denkers uit de hele wereld en van de middeleeuwse wereld om de huidige periode.Wij bieden ook cursussen in creatief schrijven en film. Onze faculteit heeft expertise in een heel scala van Canadese, Britse, Amerikaanse en postkoloniale literatuur, en een langdurige betrokkenheid bij de studie van de schrijvers die weerspiegelen en geven vorm aan de culturele geschiedenis van de mensen van de Engels-sprekende wereld.

Onze afdeling heeft een ruimte voor projecten door docenten en studenten dat de publicatie van Algoma inkt bevatten, dichter pub en jazz evenementen, de Hayes Jenkinson lezingenreeks, culturele excursies naar Chicago, Montreal, en Stratford, en filmfestivals, onder anderen. Deze gebeurtenissen verrijken het leven van studenten en docenten op ontelbare manieren.

Een grote Schotse schrijver, Thomas Carlyle, opgevat leren als "dacht aanmaakhout zich op het vuur van de levende gedachte." Onze studenten zijn verlicht en verrijkt door het bestuderen van Engels in ons programma.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan