Bachelor in het engels

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het engels

University of Redlands

Bachelor in het Engels

De afdeling Engels bevordert liefde voor literatuur studenten door middel van grondig onderzoek van de teksten, uitdagende discussie, doordachte schrijven en opleiding in de verschillende theoretische benaderingen. Studenten verkennen van de werken van de belangrijkste schrijvers in meerdere genres uit vele landen en periodes, evenals de ideeën, culturele waarden en debatten literatuur cadeautjes, ondersteund door een faculteit met diverse interdisciplinaire interesses.

De vaardigheden geoefend in ons curriculum te bevorderen een dieper begrip van het Engels, onafhankelijk denken en kritische scherpzinnigheid, die allemaal bereiden studenten voor een dergelijke gevarieerde loopbaan als reclame, creatief schrijven, recht, journalistiek, public relations, uitgeverijen en onderwijs.

De Major

De verplichte vakken zijn bedoeld om studenten te helpen verwerven van een gevoeligheid voor taalkundige nuance en macht, en het vermogen om overtuigend te communiceren.

Vereisten: Minimaal 11 cursussen Er zijn vier kernvakken die nodig zijn voor het Engels grote, twee genomen op tweedejaars niveau, twee aan de senior:

  • ENGL 201 Critical Reading
  • ENGL 202 teksten en contexten
  • ENGL 402 Literaire kritiek of ENGL 403 Huidige Literatuurwetenschap
  • ENGL 420 Senior Seminar in Literature

Naast deze vier cursussen, zal majors kiezen (in overleg met hun adviseurs) zeven cursussen van de afdeling aanbod dat zal verbreden en verdiepen hun literatuurwetenschap. Tenminste één cursus van deze zeven moet worden besteed aan de literatuur voorafgaand aan 1800, en ten minste vier van hen moet op de 300-niveau of hoger.

De Minor

Deze minor is ontworpen voor de student die wenst te lezen, te bespreken, en te genieten van romans, toneelstukken, verhalen, poëzie, en literaire theorie als onderdeel van een brede liberale opvoeding. De minor in de literatuur bestaat uit een minimum van 24 studiepunten:

  • ENGL 201 of ENGL 202, plus een extra 200 niveau cursus
  • Vier gangen in de literatuur genummerde 300 of hoger. Neem contact op met een departementale adviseur of de afdeling stoel bij het kiezen van deze klassen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Redlands, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates