Bachelor In Het Engels

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Engels

William Peace University

Engels majors een T William Peace University vaardigheden voor het leven te ontwikkelen als ze de kracht van het geschreven woord te verkennen.

Met behulp van de achtergrond van de literatuur, studenten omarmen hun creativiteit en leren om argumenten te ontwikkelen, taal, literatuur, culturele studies, en het schrijven te analyseren.

Door onze innovatieve curriculum gericht op echte resultaten, studenten koppelen hun passie voor de kunst in-demand vaardigheden. Onze ervaren docenten leert studenten om effectieve schrijvers, communicators en kritische denkers te worden door het ontleden van tekst, het interpreteren van de taal en het uiten van ideeën. Engels afgestudeerden zijn gegaan op posities in de academische wereld, marketing, journalistiek, graduate school, het bedrijfsleven en nog veel meer.

Beginnend in 2011, WPU begonnen met het aanbieden van een vierjarig college schriftelijk programma in tegenstelling tot alle andere in de staat. Studenten zijn verplicht om een ​​schriftelijke cursus voor alle vier jaar van de universiteit met elk jaar de nadruk op een andere vorm van schrijven. Via dit programma, zullen de studenten leren om subsidies, technische documenten, cv's, sollicitatiebrieven en andere waardevolle toepassingen te schrijven. WPU Engels majors afstuderen met meer dan alleen een begrip en waardering van de grote literatuur, maar ook met de vaardigheden graduate programma's en werkgevers waarde.

Cursussen

Bachelor of Arts in het Engels

  • Liberaal Onderwijs Curriculum 49 krediet uur
  • Engels Core Cursussen 33 krediet uur
  • Algemeen Keuzevakken 38 krediet uur
  • Totaal krediet uur voor de BA in het Engels 120 credit uur

Carrière

Engels majors gebruiken analytische benadering van taal, literatuur, culturele studies en schrijven te onderzoeken. Kritisch denken en analytische vaardigheden worden ontwikkeld als een richt zich op het begrijpen en interpreteren van taal en uiten van ideeën, zowel mondeling als schriftelijk. Afgestudeerden gaan naar verschillende loopbaan in gebieden zoals journalistiek, technisch schrijven, reclameteksten schrijven en public relations.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Study English at WPU