Bachelor in het engels

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De doelstellingen van de cursussen Engels zijn om te helpen de student leren schrijven met een hoge mate van nauwkeurigheid, effectiviteit, en spreekvaardigheid; om nadruk te leggen op onderzoek technieken, met name voor aankomende studenten in het Engels; en om de student te helpen om het vermogen om kritisch en waarderend de beste van het Engels, Amerikaans lezen, en continentale literatuur ontwikkelen.

Core Curriculum Eisen (Engels)

Core Curriculum: Algemene voorschriften voor alle graden worden voldaan door het nemen van ENG 101, 102, en ten minste drie uur (enkele graden kan zes uur nodig) van een tweedejaars literatuur cursus met een ENG prefix. Eerste trimester eerstejaarsstudenten en het eerste trimester-instromers moeten Engels samenstelling opeenvolgend plaatsvinden.

Studenten die een junior-niveau cursus Engels (300 niveau) nemen moet negen uur in het Engels hebben afgerond voorafgaand aan het nemen van een junior-niveau cursus Engels; Ook moeten de studenten die een senior-level cursus Engels (400 niveau) nemen twaalf uur hebben afgerond in het Engels voorafgaand aan het nemen van een senior-level cursus Engels.

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lees meer

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Lees Minder
Mississippi City , Biloxi + 1 Meer Minder