Bachelor in het financieel beheer en diensten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bacheloropleiding - 3½ jaar - 210 ECTS

De bacheloropleiding in Financial Management and Services is ideaal voor u als u zou willen werken met complexe advies-, verkoop en consultancy taken binnen bijvoorbeeld accountancy.

Het 3½-jarige bacheloropleiding Financial Management and Services werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met vertegenwoordigers van de financiële sector. Zo, de financiële sector heeft een grote invloed op zowel de programmastructuur en de academische inhoud van het programma, wat betekent dat het programma overeenkomt met de door de financiële sector competenties.

Toelatingsvoorwaarden

Financial Management and Services

Alle toepassingen worden afzonderlijk beoordeeld.

Alle gekwalificeerde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview in persoon of via Skype.

Voor toelating, zal de Academie onderzoek resultaten te evalueren, werkervaring, blijft in het buitenland en motivatie. Voeg dan kopieën van getuigschriften, de documentatie van elke werkervaring (CV), verblijven in het buitenland en een korte brief uit te leggen waarom je solliciteert voor dit programma.

Engelse test

Als u niet beschikt over een Deense AP degree (International lijn), moet u ook voldoen aan onze eisen voor een officieel erkende Engels test. Wij accepteren deze tests ten minste de volgende scores:

  • IELTS: 6.0
  • TOEFL Internet gebaseerde: 80
  • TOEFL papier gebaseerde: 550
  • Cambridge-test: CAE A, B of C
  • Oxford Placement Test: 140 (min 70 in elk deel.)
  • Oxford Online Placement Test: B2 (min 70 in elk onderdeel.) (Aangeboden bij Business Academy Aarhus)

Voor niet-EU-aanvragers we accepteren alleen IELTS en TOEFL.

Engels als moedertaal en sollicitanten met Nordic toelatingsexamens (met inbegrip van kandidaten met een examen uit de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Schotland of Ierland) zijn vrijgesteld van een Engels-test. Houd er rekening mee dat de aanvragers met een examen uit alle andere landen (met inbegrip van Afrikaanse en Aziatische landen, waar de voertaal is Engels) een test moeten indienen.

Als u een Deens-taal toelatingsexamen (of een andere nordic toelatingsexamen), moet u ten minste Engels B of gelijkwaardig te hebben.

Career Opties

Financial Management and Services

Mensen die als een kwalificeren Bachelor in de Financial Management and Services meestal eindigen werken met accountants. Deze kwalificatie met zijn internationale dimensie zal u voorzien van een solide carrière stichting die overeenkomt met de eisen van de steeds meer geglobaliseerde financiële wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences Lees Minder