Bachelor In Het Frans

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Frans

Oral Roberts University

Converseren vloeiend, effectief en probleemoplossend communiceren in diverse culturen, beroepen en sociale instellingen in woord en geschrift andere talen dan het Engels zijn de doelstellingen van de moderne taal afdeling ORU. In elke vreemde taal cursus aangeboden door de afdeling, ontwikkelen studenten hun buitenlandse taal taalkundige vaardigheden en hun kennis en begrip van de geschiedenis en de cultuur van de mensen die die taal spreken verdiepen. In alle fasen van hun studie, worden de studenten aangemoedigd om manieren om hun engagement toepassing op Jezus Christus aan de situatie van de mensen wiens taal zij studeren ontwikkelen.

De Modern Language afdeling biedt majors in het Frans en Spaans en Moderne Vreemde Taal Onderwijs (K-12). Minderjarigen zijn beschikbaar in het Frans, Duits, Hebreeuws en Spaans. Alle buitenlandse taal majors worden aangemoedigd om deel te nemen aan een studie in het buitenland programma tijdens hun junior jaar. Studie in het buitenland cursussen bieden interessante mogelijkheden om waardevolle culturele inzichten evenals verdienen academische taal krediet.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de studie van een vreemde taal verhoogt en verhoogt de faciliteit met de eigen moedertaal en je algehele cognitieve vaardigheden. Moderne taal majors op ORU zijn geen uitzondering en typisch zijn extravert, goede communicators en bezitten verhoogde cognitieve flexibiliteit.

Franse Club

De leden van de Franse Club brengt de Franse cultuur aan de ORU campus door een verscheidenheid van activiteiten. Natuurlijk, leerlingen hun eigen pannenkoeken elk semester. Van tijd tot tijd de Franse Club toont films gehuisvest in het Cultureel Centrum. Onvergetelijke Fêtes de Noël brengt altijd een speurtocht voor cadeaux verborgen in het huis van een professor.

Franse Honor Society - Pi Delta Phi
De Franse Honor Society erkent studenten die beurs demonstreren in het Frans. Het lidmaatschap is samengesteld uit studenten en professoren die worden onderscheiden in de studie van het Frans en een passie voor de Franse taal en Franstalige culturen hebben aangetoond.

Uitkomsten

De vaardigheid van de vreemde taal vloeiend zorgt voor verhoogde verhandelbaarheid en verhoogt de potentiële salaris in de internationale zakenwereld. Met een grote in het Frans kunt u zich verheugen op een loopbaan in:

  • Internationale en wereldwijde bedrijven - De reisbranche als agenten en vertegenwoordigers - Opdrachten rond de wereld - Overheidsinstellingen - Vertaaldiensten - Buitenlands nieuws als tolk en analisten - Buitenlandse Dienst als bibliothecarissen, docenten en professoren - Armed Forces taalkundigen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan