Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in het hotel en toeristisch management

Voorwaarde: High school diploma (of gelijkwaardig)
Voertaal: Engels
Duur van het programma: 3 jaar AIM biedt een intensieve 3-jarige studie programma voorbereiding van studenten voor managementfuncties in de luxe gastvrijheid en high-end toeristische sector.

De AIM Bachelor of Science in Hotel and Tourism Management programma, voornamelijk in het Engels gedoceerd, opent deuren naar de internationale arbeidsmarkt in de horeca, het aanbieden van een breed scala aan kansen op werk over de hele wereld.

De programma's zijn verdeeld in twee semesters, de eerste gericht op voornamelijk theoretisch onderwijs waarbij rol speelt, real-life situaties en workshops en de tweede die de student met de kans dat de kennis (operationeel in het eerste jaar in praktijk te brengen, leidinggevende in de volgende jaren) eerder verworven.

Dit moderne, academische programma aangepast aan de eisen van een steeds veranderende industrie te voldoen, kunnen studenten onmisbare kennis en expertise te verwerven in de voorbereiding op de arbeidsmarkt.
Onze veeleisende programma en constant vermogen aan te passen heeft bijgedragen aan het maken van onze school een van de beste in zijn vakgebied en internationaal bekend om haar expertise en professionaliteit.

Bachelor of Science Program

De Bachelor in Hotel en Tourism Management programma is ontworpen om managementvaardigheden studenten te ontwikkelen door het simuleren van real-life situaties waardoor ze leren hoe je een team te beheren, werken in een groep, etc. In aanvulling op hun cursussen, studenten deelnemen aan projecten, rollenspellen, case studies, enz., Of deelnemen aan workshops die de realiteit van het werken in de horeca en het toerisme te geven.

Organisatie van de Bachelor of Science studies over 3 jaar

BScProgramOver

Cursussen met professionele certificatie

2015_087

Toepassing

De aanvraagtermijn

NB: Toelating en registraties worden uitgevoerd onder voorbehoud van het aantal plaatsen dat beschikbaar is (beperkt tot 30 leerlingen per klas) blijven. Als uw interesse in onze Academy definitief is, raden wij u aan niet vertragen uw sollicitatie te sturen. Aangezien het aantal aanvragen per jaar toeneemt, kan de registratie eerder te sluiten.

Als je een middelbare school diploma, komt u in aanmerking voor onze Bachelor of Science programma.

Voorwaarden voor de aanvraag en inschrijving

Stuur ons uw applicatie met de volgende documenten:

 1. Het ingevulde aanvraagformulier.
 2. Een fotokopie van uw:
  • nationale identiteitskaart (beide zijden),
  • of paspoort.
 3. Een begeleidende brief (in het Frans of Engels) uitleggen van je keuze van de sector toerisme en hospitality, de redenen voor uw aanvraag om te richten en het programma dat u hebt geselecteerd.
 4. Fotokopieën van uw laatste drie academische rapporten en de kwalificaties of diploma's die je hebt verkregen.
 5. Voor aanvragers die woonachtig zijn buiten Frankrijk, het bewijs van een voldoende niveau van het Engels (TOEFL, Engels studies certificaat, certificering van de cursussen die in het Engels, etc.)

Wat verwachten wij van aspirant-studenten:

 • Een goede kennis van het Engels
 • Een capaciteit voor intensieve bijscholing
 • Real motivatie om voorbij de "comfort zone"
 • onberispelijke verschijning

Toelatingsprocedures en podia

 1. Na ontvangst en behandeling van hun aanvraag, zal de aanvragers worden geïnformeerd of ze hebben voor de volgende fase is geaccepteerd.
 2. Als ze zijn, zullen degenen die woonachtig zijn in Frankrijk een datum voor een test en een interview te ontvangen.
 3. Engels-test (MCQ) en interview.
 4. Brieven aan de studenten de aankondiging van hun resultaten.

Welkom en presentatie dag, bezoek aan de campus van de universiteit (CIUP): vrijdag voorafgaand aan de start van het academiejaar.


Begin van de cursus: de eerste maandag van oktober.

industry stages

Elk jaar, na een semester van intensieve cursussen, studenten in de Bachelor of Science programma beginnen aan een 4-8 maanden industrie stage waardoor ze in de praktijk vaardigheden die zij door middel van hun studies hebben verworven te zetten.

De nauwe samenwerking AIM heeft met internationale hotelketens en 's werelds toonaangevende bedrijven effectief bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt dankzij operationele of het beheer van stages.

Een bezoek aan hotels en paleizen, het hosten van hun vertegenwoordigers op de campus met presentaties en interviews met studenten ook bijdragen aan de realisatie van hun toekomstige professionele projecten.

We ontvangen regelmatig vertegenwoordigers van de paleizen: Dorchester Group (Plaza Athénée, Meurice), Four Seasons (Georges V, Grand Hotel Cap-Ferrat), Schiereiland, Royal-Monceau, Bristol ... en grote hotelketens: Intercontinental, Hilton, Hyatt, Marriott, Accorhotels ... met dagen gewijd aan de presentatie en daarna, interviews met studenten, zowel voor hun management training of stageplaatsen voor hun toekomstige baan.

Een internationale carrière

hotel-ischia-5stelle-400

Nauwe samenwerking tussen AIM en de meest prestigieuze instellingen in de wereld zorgt ervoor dat onze studenten daadwerkelijk worden voorbereid op het beroepsleven.

AIM studenten na hun afstuderen, snel aannemen management posities in grote internationale hotels en andere horeca bedrijven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van AIM Hotel & Tourism Management Academy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
23,600 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019