Bachelor In Het Interieur Architectuur En Ruimtelijke Vormgeving

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Interieur Architectuur En Ruimtelijke Vormgeving

Kadir Has University

De Interior Architecture and Environmental Design afdeling is bedoeld om professionals die hun ontwerpen kunnen conceptualiseren door middel van kritisch onderzoek binnen de hedendaagse theoretische kaders op te leiden, en voor te bereiden afgestudeerden die zijn uitgerust met de kennis en technische vaardigheden die nodig zijn voor het realiseren van hun ontwerpen op het niveau van universele normen, die het vertrouwen van het ontwerpen en zelfstandig werken, maar op hetzelfde moment die de mogelijkheid hebben om een ​​lid van het team dat zich bewust zijn van hun professionele en ethische verantwoordelijkheden zijn. Langs dit pad, materialisatie van de handeling van het ontwerpen van ruimtes, milieu-analyses en identificatie van de behoeften van de gebruiker en voorkeuren door middel van particapatory processen evenals hun reflecties op ontwerpen vormen de unieke nadruk in de onderwijsvisie van de afdeling.

Het curriculum, die is ontwikkeld met een eigentijdse en interdisciplinaire benadering, is opgebouwd rond het interieur design studio als centrum. Technische opleidingen worden gegeven door middel van hands-on toepassingen binnen kleine groep projecten waarbij computer-aided design technieken en presentatietechnieken worden aangemoedigd. Afdeling richt training ontwerpers die de vaardigheden van vragen en waarneming van het fenomeen van het ontwerpen van een breed spectrum dat varieert van individuele industriële product om architectonische en stedelijke schaal, die de gevoeligheid voor historische context en wie deze gevoeligheden en bewustzijn kan omzetten in creativiteit.

De afgestudeerden zijn niet alleen aanvaard om opleidingen van vooraanstaande graduate ontwerp scholen gekwalificeerde meester, het voltooien van hun opleiding; ze worden ook gebruikt in de nationale en internationale design kantoren, meubels en bouwbedrijven of het runnen van hun eigen ontwerp kantoren.

De taal van het onderwijs is Engels.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan