Bachelor In Het Interieur En Ruimtelijke Vormgeving (interieurarchitectuur / Interieurontwerp)

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Interieur En Ruimtelijke Vormgeving (interieurarchitectuur / Interieurontwerp)

Pearl Academy

Pearl Academy
  • Duur: 4 jaar
<li><strong>In aanmerking te komen:</strong> 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken. NATA 2015 - 2016 scores geaccepteerd</li> <li><strong>Locatie:</strong> Delhi NCR (Oost en West), Jaipur en Mumbai</li> <li><strong>TU-accreditatie</strong></li>

Cursusoverzicht

De 4 Jaar UG Pathway in Interior & Ruimtelijk Ontwerp verkent het binnenland gebouwde omgeving door de lens van menselijke bewoning van ruimten. Na een jaar van basisontwerp exploratie in de Stichting, het pad begint met de verkenning van het menselijk lichaam en hoe het bezet en beweegt binnen de ruimtelijke omgeving. We onderzoeken dan de steeds complexere interacties tussen mensen en hun culturen, emoties en activiteiten door middel van verschillende sociale functies van wonen, werken, rusten, en spelen. De aanpak integreert technische, functionele, theoretische, materialen, esthetiek, en creatieve processen van ontwerp, met een sterke nadruk op kritisch denken, zelfstandig leren, en sociale / ecologische bewustzijn. Na een eenvoudige blootstelling aan de fundamentele geschiedenis en theorie van het interieur en door design studio projecten, studenten profiteren van een flexibele electieve curriculum dat typologieën dekt over residentiële, commerciële en institutionele ruimtes. De nadruk van de cursus is om een ​​afgestudeerde leerweg bieden door middel van verschillende niveaus van het onderwerp competenties en gedifferentieerde gebieden in de diepte te leren op het gebied van Binnenlandse Zaken en Ruimtelijk Ontwerp.

De instroom van studenten voor het ontwerp specialismen is uit diverse achtergronden, aldus Initial niveau studenten blootstelt aan concepten, de ervaring van visuele communicatie of praktijk te ontwerpen in het werken met materialen. De structuur en de inhoud in te voeren en het ontwikkelen van een breed spectrum van vaardigheden en concepten die achtereenvolgens ontwikkelen om studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de graad fase van de studie. Daarna is het leren zich concentreert op de basiskennis en vaardigheden belangrijk zijn voor de gekozen discipline / specialisme. Deze fase richt zich op het verbeteren en uitbreiden van de kennis van de student en het begrip van de creatieve en design onderwerpen geïntroduceerd aan het begin van de cursus. Deze fase is gericht op het ontwerp gevoeligheid verder te ontwikkelen en het verwerven van basiskennis en vaardigheden voor Binnenlandse Zaken en Ruimtelijk Ontwerp.

De recursieve patroon van integratie gaat verder, en studenten zullen worden blootgesteld aan ruimere theoretische en technische context, en toe te passen l complexer en onafhankelijk ontwerp onderzoeken voor Binnenlandse Zaken en Ruimtelijk Ontwerp. De studenten krijgen educatieve mogelijkheden en worden de mogelijkheden voor zelfstudie, online leren (e-learning) en individuele onderzoek en mogelijkheden voor verwante en geavanceerde studie buiten het klaslokaal, of in het buitenland, in andere academische locaties, of met de industrie partners via modules zoals buitenlandse studenten Exchange en gehechtheid Long Industry. Leren zal meer project-based, en zal de student om meer zelfkritisch en zelf-evaluatieve vereisen.

Het thema van Level 3 is zelfstudie. In dit niveau, is student-faculteit direct contact tot een minimum beperkt en studenten worden aangemoedigd om hun kennis uit te breiden, zowel in de breedte en diepte. Studenten krijgen mogelijkheden voor electieve studie en zal beginnen voor inter-disciplinaire verkenningen. Het niveau wordt afgesloten met een afstudeerproject, waarin hun kennis en vaardigheden zal uitmonden in een onafhankelijke, creatieve en innovatieve verkenning van de omvang en de reikwijdte worden gesloten.

Ten slotte zal deze cursus nuttig zijn bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden, capaciteiten en het vertrouwen om voorbereid te zijn voor de werkgelegenheid, ondernemende en professionele mogelijkheden of voor toegang tot postdoctorale studies en verder onderzoek op het gebied van Design.

Loopbaantrajecten

  • Interior Design and Space Planning
  • Interieur Styling en Decor, Craft-based interieurs en meubels
  • Het ontwerp van de Transient Spaces: Tentoonstelling ontwerp, Set Design en evenementen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - Jaipur, Rajasthan
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - New Delhi, Delhi
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Noida, Uttar Pradesh
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan