Bachelor in het interieur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Interior Design

Interieur is een discipline die eruit ziet na het maken van het interne milieu tot zijn activiteiten, functies en eisen te voldoen, terwijl ze esthetisch door het coördineren van alle essentiële elementen en constructiemethoden naast elkaar. Het programma curriculum gestructureerd geleidelijk vanaf het bestuderen van het ontwerp fundamenten en design uitdrukking taal van handmatig tekenen naar CAD en 3D-modellering, naast de basisprincipes van de fotografie om te laten zien & document ontwerpt evenals het bestuderen van verschillende ontwerpthema's, de inhoud van het historische door hedendaags tot futurisme. Het programma focus op design elementen, zoals kleur - materiaal en stoffen - akoestiek - Verlichting leidt tot conceptueel ontwerp via onderzoek en analyse van de verschillende activiteiten, zoals: woonhuizen, winkels, kantoren, horeca gebouwen, meubels ontwerpen, duurzame en gezonde ontwerp, en grootschalige projecten. Het belangrijkste programma doel is om de kloof tussen academische en professionele leven aan afgestudeerden die de praktische kennis en vaardigheden op de behoeften van professionele ontwerp markt te voldoen en om dit het programma dat live-ervaring van excursies, gastsprekers, de gemeenschap te bereiken hebben de productie te verminderen dienst projecten, het bijwonen in verschillende wedstrijd en uiteindelijk door te werken aan live-projecten door een onderscheid te maken stage. De uiteindelijke uitkomst resulteert in het ontwikkelen van een brede visie, een open geest, aanpassingsvermogen en flexibiliteit om nieuwe nieuwigheden in deze veranderende wereld om zo de stijfheid in het mentale kader te elimineren.

Programma Doelen

 1. Zorg voor een solide basis van die kennis, integratieve denken en vaardigheden die nodig zijn gecombineerd voor het creëren van een innovatief design concepten en projecten.
 2. Bereiden studenten met voldoende visuele en verbale woordenschat die nodig is voor een efficiënte communicatie design concepten en implementatie tot betrokken individuen en groepen.
 3. Opvoeden in de richting van het begrijpen van de fysieke, psychologische en culturele karakter van het ontwerp-gebruikers te beoordelen en te voldoen aan hun wensen en eisen.
 4. Bieden leeromgeving emuleren reële situaties om afgestudeerden voor te bereiden op een creatieve professionele leven.

Programma Resultaten

 • Demonstreer begrip van kunst en design, ontwerp theorieën, disciplinegebonden geschiedenis en cultuur achtergronden van invloed zijn interieur.
 • Conceptualiseren en te communiceren ontwerp ideeën duidelijk in mondelinge, schriftelijke en visuele vormen.
 • Pas geschikte ontwerp benaderingen vervullen verschillende functionele behoeften van eerste inspiratie tot een volledig voltooide project.
 • Implementeren ontwerpen met behulp van verschillende bouwsystemen en toepassing bouwen industriële regelgeving voor de volksgezondheid, veiligheid en welzijn te verzekeren
 • Identificeren en te gebruiken materialen, stoffen, kleuren, verlichting, andere elementen en thema's die betrokken zijn bij het ontwerpen en inrichten van de ruimte
 • Bezitten en de praktijk noodzakelijke vaardigheden en eigenschappen voor een succesvolle interactie met interieur design professionals in hun toekomstige carrière omgeving.
 • Integreer verschillende design project elementen aan te sluiten en te beoordelen ontwerp gerelateerde taken beroepspraktijk milieu worden gesimuleerd.

Degree Aanbiedingen

De afdeling biedt de graad van Bachelor of Arts in Interior Design geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs sinds 2006. De afgestudeerden zijn even bereid om M.Sc. nastreven en Ph.D. graden in geallieerd gebied van Interior Design.

Diploma-eisen

Maximum aantal studiepunten semester is 18

 • Algemeen Studiecursussen 30 Credits
 • Stichting Studiecursussen 27 Credits
 • Specialisatie Cursussen (inclusief stage) 57 Credits
 • Keuzevakken 9 Credits

(120 studiepunten op de campus plus 3 credits voor Internship off-campus)

Loopbaanperspectief

Afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière in het interieur en de bijbehorende disciplines. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om hun eigen Interior Design praktijk of freelance evenals het werken in het interieur project management, begeleiding, consultancy en contracting.

WAAROM AGU Bachelor of Interior Design?

 • Interieur design afdeling leidt studenten voor de dynamische en veeleisende praktijk van design.
 • Interieur design curriculum gestructureerd geleidelijk vanaf ontwerp fundamenten tot conceptueel ontwerp door middel van onderzoek en analyse van diverse culturele achtergronden en functies.
 • Interior Design programma afgestudeerden zullen klaar zijn om de professionele ontwerp markt toetreden of het opzetten van hun eigen praktijk, het werken in het interieur project management, begeleiding, consultatie, contracting, of andere aanverwante gebieden zijn.
 • Solid koppeling met het ontwerp verenigingen en industrie.
 • Geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek sinds 2006.
Laatst bijgewerkt op nov 2014

Over de school

Al Ghurair University is committed to serve the educational needs of the community by sustaining quality educational experience for students, engaging in outreach activities, and contributing to knowl ... Lees meer

Al Ghurair University is committed to serve the educational needs of the community by sustaining quality educational experience for students, engaging in outreach activities, and contributing to knowledge building through inquiry and research. The educational programs of the University are aimed at developing student's intellectual, practical and creative abilities to enhance learning capability and employability of graduates. Lees Minder