Lees de Officiële Beschrijving

International Business studies bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een loopbaan in de wereldwijde business. De afgestudeerden hebben een brede basis van kennis, vaardigheden en competenties die ze kunnen toepassen in diverse zakelijke situaties.

De part-time 's avonds studies bieden mogelijkheden om de bestaande bevoegdheden van studenten te diversifiëren en / of verdiepen hun theoretisch leren in de gebieden waar ze al beschikken over praktische werkervaring. De kern van de BBA studies bestaat uit de ontwikkeling van het bedrijf, in staat om zakelijke gegevens te analyseren en oplossingen bieden, innoveren en implementeren van digitale oplossingen, het opbouwen van relaties en het faciliteren van kennis voor strategische beslissingen.

Afhankelijk van de studenten meerderheid keuzes twee van de volgende specialisatie tracks worden aangeboden:

  • Customer Relationship Management en Communicatie,
  • ondernemerschap,
  • Financieel management,
  • Voorraadketenbeheer,
  • Human Resource Management.

De student kan ook kiezen voor ondersteunende vakken uit een andere specialisatie. Carrièreplannen met de verkoop en service oriëntatie en ondernemerschap zijn sterk ondersteund.

De verscheidenheid van het leren benaderingen, bijvoorbeeld, probleem en project-based learning, evenals de samenwerking met internationale bedrijven ondersteunen de ontwikkeling van multicultureel team, netwerken en onderhandelingsvaardigheden. Contact sessies zijn meestal 3 avonden per week, van maandag - donderdag om 17,40-20,30. Een uitwisseling semester, een stage en kortere studies in het buitenland kan worden opgenomen in de studies.

"Mijn motivatie om te studeren tijdens het werken full-time was als aanvulling op mijn technische achtergrond met het bedrijfsleven het onderwijs. Het was zeer de moeite waard om de voortdurende ontwikkeling en prestaties in beide gebieden ook al was het een uitdaging om die twee te combineren van tijd tot tijd te realiseren. Zakenreizen en internationale projecten met 's avonds lezingen en studie taken hield me bezig en heeft me geleerd om prioriteiten te stellen. De drukke agenda duwde me naar balans met werk, studie, familie, vrienden en hobby's.

Het programma gaf een goede kijk op alle aspecten van het internationale bedrijfsleven. Ik heb vooral genoten van de lessen en opdrachten over de operaties en business-strategieën. Ik koos HAAGA-HELIA omdat ik wilde gespecialiseerd in supply chain management voor een wereldwijde business. Het was geweldig om mijn know-how op het gebied te verdiepen en te bespreken echte cases met medestudenten, docenten en gastdocenten. Deze ervaring en het curriculum heeft me geholpen om de volgende stap in mijn carrière richting leidinggevende functies te nemen. "

Aki Zand, rubriek Service Business bij Junttan

Profiel van de Degree-programma in International Business, part-time ( 's avonds) onderwijs

Waarom kiezen Haaga-Helia BBA in International Business, Helsinki Pasila, part-time ( 's avonds) onderwijs?

Uw doel is om:

  • Het verwerven van een mind-set van voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Hebben een sterke professionele oriëntatie op de wereldwijde business.
  • Het ontwikkelen van competenties in effectieve multiculturele teamwork en communicatie.
  • Het verwerven van een verscheidenheid aan competenties die nodig zijn door de business developers, digitaal uitvoerders, kennis facilitators, relatie bouwers en solution providers.
  • Word een expert in een van de belangrijkste gebieden in de wereldwijde business, zoals in customer relationship management en communicatie, ondernemerschap, financieel management, human resource management en supply chain management.

Key leerresultaten van de Degree-programma

Haaga-Helia International Business afgestudeerden zijn zeer concurrerend kenniswerkers in de wereldwijde arbeidsmarkt. Afgestudeerden hebben de vaardigheden en brede know-how die nodig is in de wereldwijde professionele B2B-diensten gerichte omgeving. Ze anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en om te gaan pro-actief met de volatiliteit van de wereldwijde markten. Onze verkoop en servicegericht afgestudeerden waarde te creëren door middel van proactieve netwerken in de internationale context. Daarnaast hebben ze te beheren en te leiden multinationale projecten met behulp van effectief teamwork, digitale hulpmiddelen, time management, communicatie en onderhandelingsvaardigheden. Zij waarderen ook het belang van duurzaamheid en bedrijfsethiek.

De part-time 's avonds studies bieden mogelijkheden om de bestaande bevoegdheden van studenten te diversifiëren en / of verdiepen hun theoretisch leren in de gebieden waar ze al beschikken over praktische werkervaring.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum