Bachelor in het internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in International Business

Taal: Engels (100%)

De bacheloropleiding International Business bereidt je voor op een leidinggevende functie in een internationale omgeving. U zult cursussen te combineren in Business Management met cursussen in Sociologie, Economie en Recht.


Het programma heeft een internationale focus. Het maakt gebruik van internationale zaken en u zult het buitenland te studeren voor een semester. Bovendien wordt het gehele programma in het Engels.


In het eerste jaar van dit driejarige programma vindt u een solide basis door middel van cursussen in Organisation Theory, Strategisch Management en Marketing te leggen. Je zal ook bestuderen Economie, International Law, onderzoeksmethodologie en Engels. In het tweede jaar zul je deze basiskennis te versterken en verbeteren van uw wetenschappelijke vaardigheden. Je zal ook gastcolleges, workshops en seminars en u zult korte studiereizen maken. In het eerste semester van het derde jaar, zal u in het buitenland te studeren. U zal het programma eindigen met het schrijven van een scriptie, waarna u kunt doorgaan met een masteropleiding.job perspectieven

Na het afstuderen, kunt u een managementfunctie bij een groot internationaal bedrijf, een overheidsinstelling of een andere organisatie te vinden. Je kunt werken in de export, marketing of sales bijvoorbeeld.

Een Master in International Business and Management geeft je de referenties om te werken voor een multinational, en een willekeurig aantal overheidsinstellingen en internationale organisaties geven. Als je aan de Research Master's kon je verplaatsen in de academische wereld te kiezen, misschien besluiten om verder te gaan en verdien een PhD.


Tal van multinationals zullen geïnteresseerd zijn in studenten met een academische graad in het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld bedrijven zoals Microsoft, Siemens, Capgemini, Toyota, Samsung, Ahold, Heineken, Unilever, Ikea, Zara, H & M en Virgin moeten allemaal internationaal opgeleide medewerkers. Uw positie binnen dit soort organisaties kan variëren van export manager of internationale marketeer, de internationale sales manager, product manager of manager human resource. Maar tal van andere carrièremogelijkheden zal voor jullie liggen. Dit hangt natuurlijk af van de keuzes die je maakt tijdens en na het bestuderen. Veel organisaties bieden ook stages en junior posities die u laat kennismaken met de verschillende soorten activiteiten.job voorbeelden• International Business Manager

Een Master in International Business and Management geeft je de referenties om te werken voor een multinational, en een willekeurig aantal overheidsinstellingen en internationale organisaties geven. Als je aan de Research Master's kon je verplaatsen in de academische wereld te kiezen, misschien besluiten om verder te gaan en verdien een PhD.

Tal van multinationals zullen geïnteresseerd zijn in studenten met een academische graad in het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld bedrijven zoals Microsoft, Siemens, Capgemini, Toyota, Samsung, Ahold, Heineken, Unilever, Ikea, Zara, H & M en Virgin moeten allemaal internationaal opgeleide medewerkers. Uw positie binnen dit soort organisaties kan variëren van export manager of internationale marketeer, de internationale sales manager, product manageror manager human resource. Maar tal van andere carrièremogelijkheden zal voor jullie liggen. Dit hangt natuurlijk af van de keuzes die je maakt tijdens en na het bestuderen. Veel organisaties bieden ook stages en junior posities die u laat kennismaken met de verschillende soorten activiteiten.


Toelatingsvoorwaarden (Internationale studenten)

Extra onderwerp: U moet wiskunde hebben doorstaan als onderwerp standaard / methoden niveau tijdens je middelbare schoolopleiding.


Vooropleiding: Je hebt een internationaal / Europees Baccalaureate (waaronder wiskunde Hogere of Wiskunde Standard / Methods).

+ Overige eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


deadlines

  • EU / EER-studenten: 15 april 2017
  • Niet-EU / EER-studenten: 15 april 2017
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder