Bachelor in het internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een hoofdvak in het internationale bedrijf bereidt studenten op voor een beroep dat internationale politiek, economie, kennis over informatieverwerking en computersystemen, analytische en kritische denkvaardigheden omvat. In het noordwesten biedt dit interdisciplinaire programma kennis van het succesvol exploiteren van een bedrijf op de wereldwijde markt.

Internationaal bedrijf is meer globaliseerd dan ooit, en is de toekomst van zaken. De informatie die leerlingen leren, is van invloed op bijna elk bedrijf in het land. Studenten krijgen één-op-één advies van professoren die zich specialiseren in de grote, doctoraat in internationale zaken, hebben gereisd op de meeste bezochte locaties en persoonlijke ervaring en contacten hebben op internationaal niveau. Daarnaast verbindt Noordwest met nationale en internationale computernetwerken, die studenten een ongeëvenaarde kans bieden om de internationale arena te verkennen.

Northwest's International Business Major is geaccrediteerd door de Accreditation Council of Business Schools and Programs (ACBSP).

Campus oktober herfst2016 tw 05225

Carrièremogelijkheden

Meer dan 91% van de studenten die afgestudeerd zijn met een diploma in het internationale bedrijf behaalde hun werk binnen zes maanden na de opleiding.

Het volgende is een lijst van gemeenschappelijke posities voor afgestudeerden met een internationale business major:

  • Account Manager
  • Bedrijfsadviseur
  • Bedrijfsveiligheidsverteenwoordiger
  • Media Marketing Coördinator

Voor een lijst van vacatures per jaar zijn Northwest afgestudeerden werkzaam bij:

  • Cerner
  • Gragg Reclame
  • Leon Technologies
  • Peace Corps

* Gebaseerd op zelfrapporterende gegevens in de afgelopen jaren.

Beroepsgebaseerde leerervaringen

In het buitenland studeren Is een kans voor studenten om internationale ervaring op hun eigen academische ontwikkeling toe te passen. Faculteitsleden houden toezicht op de korte termijn studie in het buitenland programma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten studieprogramma's in het buitenland beschikbaar - facultaire en traditionele studie in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester-, zomer- of jaarlange programma zijn en wordt geleerd door de internationale partnerinstellingen van Northwest. Studenten van de business school hebben onlangs gereisd en gestudeerd in China, Afrika en Oost-Europa, waaronder Hongarije, Oostenrijk en Tsjechië.

Studie in het buitenland is verplicht internationale zaken majors.

New Venture Pitch Competition Is ontworpen voor ambitieuze studenten en ambitieuze ondernemers om ideeën voor zakelijke professionals, kleine bedrijven en potentiële investeerders aan te bieden. Studenten presenteren hun ideeën om te beoordelen wie in de toekomst hun baas of klant zou kunnen vertegenwoordigen.

Stages

Hoewel internships niet nodig zijn in de internationale business major, worden ze sterk aangemoedigd om ervaringen in de wereld te krijgen.

Carol spradling class2011 056

Vereisten

Studenten die een uitgebreide masteropleiding in International Business kiezen, moeten de Common Professional Component-cursussen afleggen en een minimumcijfer van "C" behalen bij elk van de volgende belangrijke eisen:

De noordwestelijke kern (48-52 uur)

ECON 52450 Internationale Economie
MKTG 55431 Logistiek Management
OF
MKTG 55434 Marketing Management
MKTG 55437 International Marketing
MGMT 54436 Multinationaal Management
3
3

3
3
3

Internationale ervaring (6)

Zes uur bedrijfskrediet, die onder andere studiecursussen en / of stages in een vreemd land kan omvatten.

Vrijstellingen van de vreemde studiebehoefte zijn alleen beschikbaar bij de goedkeuring van de directeur.

Internationale studenten kunnen ervoor kiezen om aan deze eis te voldoen door middel van stages of andere business courses in Northwest.

Culturele Begrip (6)

Studenten moeten zes uur volgen op basis van Optie A of B op basis van adviserende leiding. Optie B is vereist tenzij vloeiend in een vreemde taal.

Optie A - Wereldwijde Politieke Economie
GEOG 32221 Economische Geografie
POLS 34305 Wereldwijde gebeurtenissen en trends
3
3
Optie B - Vreemde taal
Zes uur boven het inleidende niveau in elke moderne taal
Dit programma is een ACBSP geaccrediteerd programma.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Lees meer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Lees Minder