Bachelor in het jeugdwerk

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het jeugdwerk

North Park University

Bachelor Jeugdwerk

Maak je klaar om de toekomst van onze jeugd en cultuur vorm te geven. Een diploma in de jeugd ministerie zal u een solide basis in de realiteit van de jeugdcultuur, de theorie en de praktijk van het jeugdwerk, en relevante bijbelse en theologische onderwerpen te geven. Je zult ervaring opdoen verbinden met en begeleiding tieners, evenals met de vaardigheden die je nodig hebt om te werken met hun families en gemeenschappen. U zult klaar zijn om deel te nemen in de fun-en uitdagende-bediening mogelijkheden met jongeren overal van kerken te kampen met non-profit organisaties aan internationale missies.

Waarom North Park?

Onze bediening jeugd major is een gezamenlijk programma gesponsord en onderwezen door de undergraduate en Seminary faculteiten. Door een combinatie van cursussen en scholing, zal onze jeugd ministerie programma je voor te bereiden om te dienen effectief aan jongeren en hun gezinnen, kerken en gemeenschappen in stedelijke, suburbane of landelijke locales. Het programma zal u helpen bijbelse en theologische diepgang, geestelijke volwassenheid, management en leiderschap vaardigheden en praktische kennis met real-life toepassingen te ontwikkelen.

Carrière In Jeugdwerk

Een diploma in de jeugd ministerie bereidt je voor op uw oproep tot bediening volgen als jeugdleider, campus of kamp pastor, of zendeling. Als een formele ministerie instelling is niet voor u, kunt u ervoor kiezen om het jeugdwerk in alternatieve instellingen na te streven, ook in para-organisaties en non-profit ministeries, sociale diensten, naschoolse programma's, jeugd kunstencentra, universiteitswoonplaats leven, onderwijs en coaching .

Interessante Klassen

In Inleiding tot Urban Youth ministerie, dan heb je de fundamenten en kwesties die invloed op onze bediening jongeren verkennen in een stedelijke context, waarbij de nadruk ligt op het verwerven van praktische vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​jeugdleider in een verscheidenheid van de stad ministerie instellingen zijn.

Stages

Jeugdwerk majors compleet twee bewaakte veld ervaringen met jongeren uit verschillende culturen en achtergronden. North Park's unieke mix van locatie en relaties met lokale organisaties creëert een breed scala aan mogelijkheden. U kunt bedienen met een ministerie in onze eigen uiteenlopende stedelijke buurt, of kan het plaatsen vinden op een organisaties over de hele provincie. U kunt ook ervaring door middel van outreach-opties met de Universiteit van ministeries, waaronder naschoolse begeleiding programma's, binnenstedelijke kerken, daklozen belangengroepen, of voorstedelijke jeugdorganisaties krijgen.

Centrum voor Jeugd Ministerie Studies

North Park's Centrum voor Jeugd Ministerie Studies biedt mogelijkheden voor studenten, huidige jongerenwerkers, en doorgewinterde veteranen in het veld voor het voortgezet onderwijs, het ontwikkelen van middelen, het opbouwen van partnerschappen, en het deelnemen aan netwerken die pleiten voor de jeugd binnen de organisaties en systemen die hen beïnvloeden. Studenten krijgen de eerste hand ervaring door middel van practicum en stagemogelijkheden in heel Chicago, in aanvulling op congressen, webinars, lezingen, ministerie stages, en jobbeurzen.

Programma-eisen

  • 36 studiepunten van de belangrijkste cursussen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan