Bachelor in het kerkelijk recht

L’Université Catholique Du Congo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het kerkelijk recht

L’Université Catholique Du Congo

Gemaakt door nationale bisschoppenconferentie van Congo en canoniek opgericht door de Congregatie voor de Katholieke Opvoeding, de Faculteit Kerkelijk Recht van plan om diepgaand onderwijs en onderzoek te bevorderen in een rigoureuze canonieke wetenschap in harmonie met het Romeinse recht, de moderne burgerlijk recht Afrikaanse douane.

Het vormt dus de experts in het canonieke recht in een geest van dienstbaarheid en de totale trouw aan het leergezag. Deze deskundigen zijn van toepassing in aanvulling op de inculturatie van de canonieke wetten in Afrika, "zonder schending van de wet van God en de grote discipline van de Kerk."

In dit perspectief is de Faculteit Kerkelijk Recht helpt op te lossen, in eerste instantie, de dringende noodzaak van de Afrikaanse Kerk: - faculteiten, verschillende kerkelijke superieuren instituten verzorgen en seminars Department of Qualified tijdens het canoniek recht; - om ter beschikking van de kerkelijke rechtbanken, een bevoegde rechterlijke macht te zetten; - aan de bisschoppen en hogere oversten van instituten van gewijd leven en sociëteiten van apostolisch leven te bieden, specialisten om hen te helpen bij hun respectieve regeringen.

Om deze doelstellingen te bereiken, worden de lessen verdeeld in drie cycli: de mate in 2 jaar, de licentie voor 3 jaar en het doctoraat in ten minste 4 jaar, waarvan de eerste 2 zijn gewijd aan de Diploma of Advanced Studies (DEA).

De opleiding kerkelijk recht kan worden ingevuld door één van de samenvoeging van het secundair onderwijs van hogere graad, die de licentiehouder om les te geven op middelbare scholen recht.

Het programma vakken van de Faculteit Kerkelijk Recht aan de Katholieke Universiteit van Congo wordt vastgesteld in overeenstemming met artikel 55 van de "bestellingen" van de Heilige Congregatie voor de Katholieke Opvoeding voor een concrete toepassing van de Apostolische Constitutie Sapientia Christiana en decreet die vernieuwd wordt door de organisatie van de studies in Canon wet Faculteiten van dezelfde gemeente.

De undergraduate programma is om te zeggen, de afgestudeerde wordt gemaakt van materialen opgedeeld in 4 gebieden: filosofische, theologische, juridische en andere talen (verwante disciplines). Het omvat algemene cursussen studenten in staat stellen aan de stichting aan de studie van het Wetboek van Canoniek Recht te pakken te verwerven.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Democratische Republiek Congo - Kinshasa, Kinshasa
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Democratische Republiek Congo - Kinshasa, Kinshasa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan