Bachelor In Het Kunstonderwijs (arte)

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Kunstonderwijs (arte)

Oral Roberts University

Het kunstonderwijs gestudeerd aan ORU wordt aangeboden in samenwerking met de ORU College van Onderwijs. In de ARTE-programma deelnemen studenten in zowel de kunst en opleidingen dat de voorbereiding voor de toegang tot het onderwijs beroep op de K-12 niveau. Instructie omvat kunst, opvoeding en ontwerp vaardigheden gevraagd door de hedendaagse maatschappij en technologie, met behoud van respect voor de waarde van de traditie. Daarnaast is er een groot netwerk van succesvolle alumni biedt de mogelijkheid om onderwijs te verbeteren door middel van ervaringen die zijn opgedaan in de professionele omgeving. Na voltooiing van het programma ARTE studenten komen in aanmerking om hun licentie om les te geven in de staat Oklahoma ontvangen.

Inrichting

De school biedt studenten gebruik van faciliteiten voor schilderen, tekenen, grafiek, beeldhouwen, keramiek en digitale grafische vormgeving.

- De Douglass Latta Computer lab met een beperkt aantal Apple computers en randapparatuur, zoals scanners, tekenen tablets, digitale video en SLR camera's en grootformaat kleuren inkjetprinters. - Drie keramische ovens, glazuur kamer, pottenbakkers wielen - Schilderen en Tekenen studio - Kunst onderwijs klaslokaal - Ets, opluchting pers en drukkerij - Sculptuur winkel met lassen, gieten apparatuur - Lesgeven gallery - Aparte computerlokaal gewijd aan onderwijs majors

Uitkomsten

Met een ARTE mate carrières zijn mogelijk in: - Openbare scholen - Privaat - Privé educatieve zaken - Agentschap kinderopvang - Community jeugdorganisaties

Wat heb je te uit te kijken?

Ondergedompeld in een combinatie van kunst en opvoeding; het uiten van je zelf creatief door beide kunstprojecten en lesplan ontwikkeling; invloed zijn op de toekomst als een christelijke kunstenaar en docent.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan