Bachelor In Het Kunstonderwijs

Academy of Art University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Kunstonderwijs

Academy of Art University

De School van de filosofie Art Education is dat iedere opvoeder bedreven in en gepassioneerd over wat ze leren moeten zijn. Onze studenten het ontwikkelen van een breed scala aan hun eigen beeldende kunst vaardigheden, evenals een diep begrip van de pedagogiek - de kunst en wetenschap van het onderwijs. Onze afgestudeerden brengen artisticiteit om hun klaslokalen die inspireert en onderwijs vaardigheden die slagen.

De Pedagogiek Core leidt studenten hoe effectieve lesplannen te creëren en zich hun klaslokaal. The Art and Design Core Curriculum bouwt vaardigheden in de vijf processen onderwezen in een typisch K-12 klas: tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek en de computer gegenereerde kunst. The Art / Design Portfolio eis geeft studenten de mogelijkheid om extra studio vakken uit de talloze aangeboden aan de Academie te kiezen, om een ​​portefeuille belicht zowel de breedte en diepte van hun vaardigheden te maken.

Kunsteducatie Unit Requirements

 • Pedagogiek Core 21 eenheden
 • Art & Design Core 33 eenheden
 • Art / Design Portfolio 21 eenheden
 • Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

Kunsteducatie Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen, kleine cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

 • 3 Schriftelijke Communicatie cursussen
 • 3 Kunsthistorische gangen Awareness
 • 1 Vergelijkende Kunstgeschiedenis cursus
 • 1 Amerikaanse grondwet cursus
 • 1 Kwantitatieve Literacy cursus

Blended Bachelor of Fine Arts graad + Californië K-12 Art Teaching Credential Program Voor aspirant-BFA studenten die geïnteresseerd zijn in het onderwijs in Californië openbare scholen, de School of Art Education biedt de mogelijkheid om de BFA en Californië Credential Program in 5 jaar af te ronden. Na voltooiing van de gemengde programma, zal student:

 • Ontwikkelde een uitgebreide portfolio van zowel de beeldende kunst en lesplannen voor diverse doelgroepen.
 • Voltooide cursussen in voorbereiding naar Californië Teaching Performance Assessment Taken (CALTPAs) indienen
 • Met succes een semester van onder toezicht staande student onderwijs op een openbare school instelling

BFA Programma Learning Outcomes

Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria:

Art and Design Skills

Maak een portfolio van het werk die een breed scala aan visuele media, evenals een gespecialiseerde discipline van de kunst / design

Onderwijs- en communicatieve vaardigheden

 • Ontwerpen effectieve kunstonderwijs curricula gericht op een doelgroep met aandacht voor de behoeften van de diverse leerlingen
 • Demonstreer geschikte toepassingen van de inhoud normen, zoals de California Pre-kleuterschool door 12de rang Visual Arts Standards
 • Articuleren het belang van kunst in het onderwijs op basis van onderzoek, observatie en ervaring

Visual Literacy

Articuleren de formele en expressieve eigenschappen van kunstwerken / design alsook hun inhoud, betekenis en doel

Kennis van de Human Development

Articuleren passende strategieën om te voldoen aan de behoeften van alle leerlingen en leerstijlen met aandacht voor de menselijke ontwikkelingsstadia, culturele en taalkundige diversiteit, fysieke en cognitieve beperkingen en versneld leren in het kunstonderwijs instellingen

Professionele Readiness

Demonstreer breedte en diepte van voldoening als kunstenaar en kunst opvoeder via een professionele portfolio

Art Teaching Credential Learning Outcomes

Afgestudeerde studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria:

Teaching Skills

 • Maak onderwerp begrijpelijk voor studenten
 • Peilen student leren met behulp van een verscheidenheid van assessment strategieën
 • Betrekken en ondersteunen alle studenten in het leren
 • Plan instructie en ontwerp leerervaringen voor alle studenten
 • Creëren en onderhouden van een effectieve omgeving voor het leren van studenten
 • Ontwikkelen als een professionele opvoeder

Professionele Readiness

Maak een professionele portfolio geschikt voor werkzoekende als credentialed kunst opvoeder in de staat California

Academy of Art University Learning Outcomes

Afgestudeerden van de Academy of Art University zal de mogelijkheid om aan te tonen:

 • Produceren een oeuvre geschikt voor het zoeken van professionele mogelijkheden in hun gekozen gebied van kunst en design.
 • Los creatieve problemen binnen hun gebied van kunst en design, met inbegrip van onderzoek en synthese van technische, esthetische en conceptuele kennis.
 • Communiceren hun ideeën professioneel en komen met hun doelgroep met behulp van visuele, mondelinge en schriftelijke presentatie vaardigheden om hun vakgebied relevant.
 • Uitvoeren van technische, esthetische en conceptuele beslissingen op basis van een goed begrip van kunst en design principes.
 • Evalueren werk in hun gebied, met inbegrip van hun eigen werk, met behulp van professionele terminologie.
 • Erkennen de invloed van de belangrijkste culturele en esthetische trends, zowel historische en hedendaagse, over kunst en design producten.
 • Leer de professionele vaardigheden en gedrag die nodig zijn om te concurreren in de wereldwijde markt voor kunst en design.

Bezoek www.academyart.edu voor meer informatie over de totale kosten, de mediaan schuld van de studentenlening, mogelijke beroepen en andere informatie. Geaccrediteerde leden WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B. Arch *, M. Arch), CTC (California Teacher Credential). Acteren opleiding is momenteel niet het aanbieden van online cursussen. ** B. Arch is op dit moment in de kandidatuur van de status.

Alle internationale studenten een visum nodig om de VS en een OPT applicatie in te voeren om hun verblijf te verlengen na het afstuderen. Een stam goedgekeurde programma te selecteren maakt het mogelijk om voordeel van de mogelijkheid om een ​​aanvraag voor een uitgebreide 24 maanden Optioneel Practical Training (OPT) verblijf in het land aan het werk na het afstuderen.

De volgende Academy majors in aanmerking voor de 24 maanden STEM Extension: Uitgebreid Architectural Design; reclame; Advertising & Branded Media Technology; Animatie en visuele effecten; architectuur; Architectueel ontwerp; Kunst Onderwijs; Communicatie & Media Technologies; Game Development; Game Programming; Grafisch ontwerp; Graphic Design & Digital Media; Industrieel ontwerp; Interior Architecture & Design; Nieuwe Media & Web Design. Voor meer informatie over goedgekeurde STEM-programma's, hoe toe te passen, en nog veel meer veelgestelde vragen over studeren als internationale student aan de Academy of Art University, bezoek onze Frequently Asked Questions pagina hier.

De programma lengte is gebaseerd op het afstuderen in de normale tijd.

Voor meer informatie over onze afstudeerrente, de mediane schuld van studenten die het programma hebben afgerond en andere belangrijke informatie, bezoek onze website op, http://www.academyart.edu/disclosures

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming aan de universiteit van de kunst om autodiële en / of vooraf geregistreerde telefoongesprekken te ontvangen en tekstberichten, van of op grond van de universiteit van de academie op het hierna vermelde telefoonnummer. IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
873 USD
per eenheid - 3 eenheden per klas.
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates