Bachelor In Het Leiderschap Studies (lead)

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Leiderschap Studies (lead)

Oral Roberts University

De leiding studies belangrijkste is ontworpen om onderzoek, begrip, ontwikkeling van vaardigheden, praktijk en reflectie benadrukken. Studenten in dit belangrijke streven naar een strikt programma van studie in leiderschap theorie, organisatorische communicatie, publieke en private sector leiderschap, kerkleiding, conflictoplossing, ethiek en administratieve theorie.

Puttend uit verschillende academische afdelingen en scholen in de universiteit, de leiding bestudeert belangrijkste is voor studenten die een brede basis van kennis. Gehuisvest in de Geschiedenis, Geesteswetenschappen en Government Department, deze mate is ontworpen om de educatieve doelstellingen van de drie types van studenten, degenen voor wie de bacheloropleiding is de terminal graad en daarom voldoen, willen hun opleiding om hen voor te bereiden op duties- alle leven publieke en private, degenen voor wie de bacheloropleiding is ter voorbereiding van bepaalde master of professionele programma's en degenen voor wie de universiteit speelt geen belangrijke geschikte bieden voor hun carrière.

Career Opties

Studenten met een leiderschap studies graad vinden loopbaan in beroepen zoals de wet, overheid, bedrijfsleven, journalistiek, onderwijs, en elk gebied dat kennis van de nationale en de gebeurtenissen in de wereld vereist.

Stage Opportunities

  • Tulsa Global Alliance - Compassion International - Dominion Farms (Kenia, Nigeria, Texas) - International Christian Bezorgdheid - Duurzame Tulsa - Congres kantoren in Tulsa en Washington DC - State Wetgevende kantoren in Oklahoma City - Ministerie van Buitenlandse Zaken - Politieke campagnes
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
17,089 USD
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester.