Bachelor in het management en leiderschap

Goodwin College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het management en leiderschap

Goodwin College

Ik geniet echt van de versnelde Management en Leiderschap lessen op Goodwin. Ik kan sneller dan op andere scholen en krijgen mijn diploma in een kortere tijd.

- Cher Baten, Management en leiderschap Student

Iedereen herkent grote managers en leiders als ze ze zien. De kans is groot dat ze niet zo geboren; ze geleerd en ontwikkeld in de tijd. Onze bachelor's degree in Management en leiderschap zal je leren wat je moet weten om verder te gaan in uw huidige organisatie of om uw voet in de deur van dat bedrijf dat u altijd al wilde om te werken voor.

Onze Management and Leadership Program

Met het management en leiderschap training, leer je innovatie, verandering, en talentontwikkeling beheren. Je zal ook worden ervaren in de wetenschap van de interpersoonlijke vaardigheden - effectieve communicatie is de hoeksteen van alle succesvolle relaties. Leer de vaardigheden die werkgevers zoeken, waaronder:

 • mededeling
 • Employee Development
 • ethiek
 • Het faciliteren Change
 • leiderschap
 • Mentorschap
 • Toezicht
 • Samenspel

Het maken van uw leven makkelijker

U kunt voltooien uw Management and Leadership graad snel en zonder in te boeten een kwaliteit van het onderwijs. Al uw core-lessen worden aangeboden in 7 1/2 week formaten, zodat u kunt tweemaal het bedrag van cursussen gedaan in dezelfde hoeveelheid tijd die het zou duren om één klasse te voltooien op een andere hogescholen krijgen. Voor uw gemak is onze Management en Leiderschap diploma aangeboden in hybride en online formaten. Onze Toelating officieren kunnen u adviseren over de beste manieren om overdracht van kredieten, eerder verworven competenties, en werk en militaire ervaring in de richting van je diploma te passen. Ons programma is ontworpen met u in gedachten, zet je op weg naar het afstuderen eerder dan je had gedacht.

Onze studenten

Werken full of part-time banen en de zorg voor hun gezin, veel van onze studenten hebben een zeer drukke leven. We krijgen - dat is waarom handige aanbod en cursussen van onze programma's kunt u uw studie met het leven in evenwicht te brengen buiten het klaslokaal. Of u nu een afstuderen student; een bedrijf professionele werken om je vaardigheden te verbeteren; of een nieuwe student het nastreven van een carrière-gerichte onderwijs, onze bachelor's degree in Management en Leiderschap is goed voor je.

Scholarship Opportunity

Studenten die drie of meer lessen per semester, die een GPA van ten minste 3,0 te handhaven komen in aanmerking voor een beurs van 40% ontvangen van hun collegegeld.

Programma Resultaten

In aanvulling op de algemene resultaten van het programma door het ministerie van Algemene Onderwijsbond uitgedrukt, deelnemers die met succes te voltooien van alle management en leiderschap programma-eisen zullen in staat zijn om:

 • Analyseer effectieve organisatorische verandering
 • Integreer componenten van een succesvolle organisatie-communicatie in multi-culturele perspectieven
 • Evalueren werknemer gedrag en beoordelen performance management systemen
 • Nemen en ondersteunen van team-building vaardigheden
 • Beoordelen van effectieve organisatorische ontwikkeling van leiderschap
 • Evalueren en het genereren van organisatorische ethische besluitvorming

Toelatingseisen / afstuderen Studenten

Alle algemene toelatingseisen voor Goodwin College moet worden voldaan. Aangezien dit programma ook dient als een afstuderen programma, alle eerdere cursussen die buiten Goodwin College, iets aan programmatische beoordeling op het moment van de aanvraag en vóór de aanvaarding worden ingediend in het programma om de studenten algemene academische status van beoordelen. Afschriften van andere na inschrijving ingediend instellingen kunnen niet worden aanvaard.

Afstuderen studenten kunnen overdragen tot 90 studiepunten op voorwaarde dat zij werden verdiend erkende instellingen voor hoger onderwijs; niet alle overdracht credits kan van toepassing zijn op de mate te zijn; alleen credits verdienen van een graad van "C" of hoger zal worden aanvaard. Relevante CLEP examens, andere erkende gestandaardiseerde tests voor het college credit en CBE's aanvaardbaar zijn op elk moment in de loop van de studie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
6 - 9 semesters
Voltijd
Price
Prijs
39,488 USD
Locations
Verenigde Staten - East Hartford, Connecticut
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - East Hartford, Connecticut
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan