Bachelor in het management techniek (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het management techniek (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

DOELEN

Ter voorbereiding van een goed afgeronde professioneel kunnen omgaan met de vele verschillende situaties die zich voordoen in de economische activiteiten, zoals technische, organisatorische en bestuurlijke problemen. Er zijn twee manieren binnen de cursus, de eerste is gecentreerd rond het gebruik van het internet in het bedrijfsleven en de tweede is een meer algemene gang in de economie en de productie.

De cursus is bedoeld om te voorzien, samen met een basisassortiment van bevoegdheden met betrekking tot industrieel ingenieur, een grondige kennis van management, bedrijfsorganisatie, supply chain management, bedrijfseconomie, investeringen schatting.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

 • Management accounting
 • Productie en Logistiek
 • Financieel Management
 • Verandermanagement
 • Onderzoek en Ontwikkeling
 • Voorraadketenbeheer.

CURRICULA / WEGEN

 • Informatie Technologie
 • Productiemanagement

ENTRY PROEVEN

Er is geen selectie test voor de inschrijving in de loop, maar er is een test om de student oorspronkelijke niveau van de bevoegdheden vast te stellen.

Studenten in het eerste jaar van hun opleiding vereist een niveau van bekwaamheid in wiskunde, natuurkunde en scheikunde te hebben bereikt.

Elk jaar worden binnenkomst proeven gehouden in september.

SERVICES AANGEBODEN VOOR de opleiding

Het overbruggen van cursussen

Elk jaar vóór de lessen beginnen, intensieve voorbereidende cursussen worden georganiseerd in de volgende onderwerpen voor studenten die niet aan de norm:

 • wiskunde
 • Basis computervaardigheden
 • Natuurkunde
 • chemie

On-line cursussen

Het materiaal van diverse cursussen is beschikbaar op de website van de Universiteit. Dit kan worden gebruikt als onderdeel van het netwerk van het onderwijs en samenwerking en is een back-up voor de studenten die geen lessen op een regelmatige basis kunnen bijwonen.

Studiebegeleiding

Een tutoring dienst is beschikbaar gericht op advisering en begeleiding van studenten tijdens hun opleiding of studie en het oplossen van problemen om hen in staat om het maximale resultaat uit het volgen van cursussen te verkrijgen. Deze dienst wordt verzorgd door docenten wiens taak het is om te adviseren en te helpen studenten van elk jaar van de opleiding, in samenwerking met het onderwijzend personeel.

Vreemde taaltoetsen

Het niveau vereist door de School of Engineering is de Threshold Level is ingesteld bij de Raad van Europa die overeenkomt met niveau B1 van het Referentiekader. Taalvaardigheden worden getest om het niveau van de student bij binnenkomst te controleren. Voor Engels, worden de studenten getest binnen de universiteit; Meer informatie over Certificazioni riconosciute beschikbaar in het Italiaans.

Zelftests

Studenten kunnen ook de relevante on-line zelftest nemen.

Deze school biedt programma's in:
 • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan