Lees de Officiële Beschrijving

Het programma biedt verschillende mogelijkheden in de ontwikkeling van vaardigheden voor de verschillende gebieden van activiteiten om de hedendaagse zakelijke omgeving relevant. Het voorziet in een theoretische en praktische benadering van de belangrijkste componenten voor een succesvol en effectief beheer. Ondertussen, door middel van haar structuur van het programma biedt de meest recente concepten, methoden en technieken beschikbaar zijn in het management. Zo kunnen de leerlingen de kans om zeer belangrijke vaardigheden en competenties te ontwikkelen in het beheer van de ondernemingen van de 21e eeuw.

Het analyseren van het curriculum kan men opmerken dat het programma in de eerste plaats omvat, door middel van basiscursussen, een algemene aanpak van het economische klimaat in de tweede plaats brengt een inleidende perspectief aan het management, en ten derde worden de details een aantal zeer specifieke onderwerpen presenteren diverse en belangrijke aspecten van de operaties binnen bedrijven . De studenten kunnen zowel algemene als specifieke competenties die hen de kans om te presteren in leidinggevende en ook niet-leidinggevende functies te ontwikkelen.

Ons programma is ontwikkeld in overeenstemming met de Europese en Noord-Amerikaanse eisen voor bestuurlijke studies. Om deze reden hebben de studenten mogelijkheden voor de voortzetting van hun studie in onze universiteit, maar ook in het buitenland.

Perspectieven voor toekomstige taken

De afgestudeerden zijn opgeleid om verschillende banen, in leidinggevende en ook niet-leidinggevende posities, in de productie of dienstverlenende bedrijven, in openbare instellingen. Wij vinden dat de competenties en vaardigheden ontwikkeld door de deelnemers in overeenstemming met de beroepsbevolking marktbehoeften en trends.

Mogelijke banen

Econoom, Management Consultant, Project manager, Human Resource Manager, Operations Manager, Quality Manager, economisch onderzoeker in Management, Bank Manager.

Collegegeld

Collegegeld voor de Europese Unie, de Europese Economische Ruimte en de Zwitserse Confederatie burgers is 2500 lei / Jaar.

Vreemde Valuta Collegegeld burgers studeren op hun eigen in Roemenië, afkomstig uit landen die geen lidstaten van de Europese Unie, van de Europese Economische Ruimte, alsmede van de Zwitserse Confederatie het collegegeld is 3.000 euro / Academisch Jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
Niet-EU-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019