Bachelor in het management

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het management

Istanbul Sehir University

İstanbul Şehir University School of Management en Bedrijfsadministratie Belooft haar student het punt te geven waaraan de discipline van het management vandaag wereldwijd is bereikt, rekening houdend met de lokale dynamiek. De belangrijkste entiteit van İstanbul Şehir Hogeschool voor Management en Bedrijfswetenschappen Is het academisch personeel met hun internationale ervaring in theorie en praktijk.

Het College van Management en Bedrijfsadministratie heeft als doel om afgestudeerden te hebben die succesvol kunnen zijn in de toonaangevende organisaties van niet alleen Turkije, maar ook in de wereld. Het doel is studenten te voorzien van functies om zich op bepaalde terreinen te specialiseren en goede teamleden te zijn, evenals om een ​​team te vormen en te beheren wanneer dat nodig is door hun leiderschapscapaciteiten uit te voeren.

Welke bedrijven zijn geschikt voor stage?

Een student moet 2 verschillende soorten stages afronden om af te leiden van İstanbul Şehir University Management Department. Een van hen zou moeten zijn in de productie sector (een fabriek of een kleine productie faciliteit) en de andere moet in de dienstensector (een bank, een verzekeringsmaatschappij, een adviesbureau, enz.) Zijn.

Hoe lang moet ik gaan?

Een student moet minimaal 25 werkdagen bijwonen voor elke stage (productie / dienst).

Stageverslag

In uw stageplaats (productie en service) moet u een probleem definiëren in de onderneming / afdeling die u werkt en uw oplossing (en) voorstellen voor het door u gedefinieerde probleem. De probleemdefinitie moet verband houden met de cursussen die u bij de universiteit heeft bijgewoond. Stageverslag moet minimaal 3000 woorden zijn. Probleemdefinitie, analyse van probleem en oplossing / aanbevelingen delen moeten in het rapport staan. Bovendien moet inleidingsonderdeel korte informatie over het bedrijf bevatten en de achtergrond van het probleem dat u heeft gedefinieerd.

Is het mogelijk om twee stageplaatsen in hetzelfde bedrijf te maken?

Als het bedrijf samen met marketing- en financieringsfuncties een fabriek heeft, en als u het mogelijk maakt uw stage in fabriek en marketing of financiele dienst apart te maken (25 dagen in de fabriek 25 dagen in marketing afdeling), kunt u uw twee stageplaatsen voltooien bij de Zelfde bedrijf. Je moet twee verschillende stagerapporten opstellen, ook als je je stageplaats bij hetzelfde bedrijf aflegt.

Hoe vind ik een bedrijf voor stage?

Studenten zijn verantwoordelijk voor het vinden van hun stagebedrijven. Als een student geen stage voor een stage kan regelen, kan hij de hulp van de managementfaculteit vragen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan